Farrida Sermec27 merheba, ben 27 haftadayım benim ıdrarımda şeker çıktı, suyumda bıraz çoxalmış, şekerden ola bılırmı? Ama bende idrarda çıktı şeker doktor ilaç, iyne yazdı cavaplarsanız çok sevınırım
Sermec27 Farrida seker yüklemesi yaptırmanızı öneririm hem su fazlalıgı var hemde idrarda şeker var sekeriniz olabilir benim de 22 de su fazlalıgı cıkmıştı sekerim cıktı
Alinamoms Sermec27 canım şimdi öğlen tokluk ölçümü yaptım dün akşam ne yediysem aynısı aynı hareket ilk sağ el parmaktan ölçtüm 165 çıktı imkansız dedim hemen sol el parmaktan denedim 123 çıktı 🤦🏻♀️ alet mi bozuk acaba yaa kafayı yicem gerçekten bu kadar fark çıkması artık 5 10u geçti yani aradaa 42 fark var 🤦🏻♀️
Sermec27 Alinamoms canım cihaz sorunlu olabilir bak ben contour plus kullanıyorum mesela bir kere ölçüm yaptım 145 cıkmıştı bende yüksek cıkınca hemen aynı parmaktan yine ölçüm yaptım 144 cıktı 1 fark oynadı hadi 1 2 fark oynaması normal ama bu kadar fark oynuyorsa cihaz hatalı olabilir
Alinamoms Sermec27 yarın götürücem hemen gerçekten şok oldum belki birçok ölçümüm yanlış hatta 🤦🏻♀️ Allahtan aynı şeyleri yedim de o yüzden inanmadım. Hay Allahım yarabbim yaa.
Suzii-90 Tubiko52 olcumlerini aynı gün içinde aynı parmaktan yap canim her öğünde aynı parmağı kullan
Suzii-90 Sermec27 bende somon yaptim yedim 1,5 kepçe corba 2 somon 1 dilim ekmek azcik da kırmızı biber turşusu yedim yanında biraz sonra ölçücem bakayım kac çıkacak
Sermec27 Alinamoms benim gittiğim hastahane zamanında kayınbabama vermişti ben kullanmıyorum şimdi ama ölçümleri bence dogru cünkü art arda ölçüm yaptım 1 2 fark oynadı sadece
Sermec27 Eceee7 Bsmlh Martha Suzii-90 Alinamoms damlaaltinay demetinceyildirim Dilara1903 kızlar bugun züber lokma aldım ara öğünde 2 züber yanında 5 badem yedim hatta züberi yerken ee bu bildiğin tatlı şekeri kesin cıkarır dedim 99 cıktı artık her gün ara öğünde yerim bunu 🥰
Suzii-90 Sermec27 bu arada 114 çıktı tokluk da hemde ekmek de yedim yanında çok şükür iyi başladık bu haftaya da insallah böyle devam ederiz