Sermec27 Eceee7 öyle valla bakalım 2 lokma züber 5 badem yedim kaç cıkacak 🥰 ama bildiğin bu tatlı gibi içinde seker yok ama
Sermec27 Eceee7 sağ ol canım tatlı yiyorum sandım ben fındık ezmeli dısı hindistan cevizli aldım aslında hoş ama antep fıstıklı almayı düşünüyorm ya 🥰
Bsmlh Eceee7 canım bu etinin var burda markette bitterli diyetisyen cok yoğun donmedi peki sen ne zaman yiyordun o yazana kadar merak ettim😁
Sermec27 Eceee7 Bsmlh Martha Suzii-90 Alinamoms damlaaltinay demetinceyildirim Dilara1903 kızlar bugun züber lokma aldım ara öğünde 2 züber yanında 5 badem yedim hatta züberi yerken ee bu bildiğin tatlı şekeri kesin cıkarır dedim 99 cıktı artık her gün ara öğünde yerim bunu 🥰
Eceee7 Sermec27 cok farketmedi.benim canım 90 120 arasiydi bakalım sende nasıl bi etki yapacak inşallah yükseltmez
Eceee7 Sermec27 @Deletedmom737382 @Suzii-90 @Bsmlh kızlar kızımın son eksiğini de tamamladik https://hizliresim.com/jEtBwg inşallah zaman çabucak geçer saglikla kucaklariz hepimiz. Hatice canim inşallah sende bebisini.kucagina almışsındır bugun 😇