Sermec27 Suzii-90 canım ben tencerede yapıyorum altta sogan dilimleyip koyuyorum üstüne somonlatı diziyorum üstüne yine halka halka sogan koyuyorum az sarımsak üstüne biraz da domates dilimleyip koyuyorum salcalı su yapıyorm üzerine döküyorum 1 saate yakın ocakta pişiyor yanında salata ekmeksiz yiyorum ben hiç yükseltmiyor şekeri 🥰
Sermec27 Suzii-90 benim bugun ara öğünde ki kek ve öğlen yemekteki döner cok iyiydi ya arada yapcam yine 🥰
Suzii-90 Sermec27 biz döneri donerciden alıyoruz canim et döner güvenilir yerden o da yukseltmedi yani bende yukselmediyse sizde de kesin yukseltmez 🤣🤣
Sermec27 Suzii-90 ben evde yaptım önce eti haşladım sonra az yağda pul biberli falan kızartırm üstüne salata aynı döner tadı verdi 🥰
Suzii-90 Sermec27 hiç denemedim canim yemek işinden de yırtıyorum bi öğün iste kafam şişiyo bazen ne yapsam ne yapsam diye
damlaaltinay Sermec27 1 kepçe mercimek çorbası 1 büyük enginar çanak mantarlı 3 yk yoğurt salatalık domates biber 1 dilim tam buğday ekmeği 115 çıktı çok şükür 🤦♀️ ekmek yapmış kızlar garantilendi 😂😂
Suzii-90 damlaaltinay kiz ekmegin ne çok etkisi varmış 🤦♀️ oy ben nerelere gideyim oy bana kimse demedi bizde sormadık fırına beyaz un karışıyor mu diye 🥴 hiç aklıma gelmezdi sen demeseydin canim valla o ekmeğe rağmen benim yine iyi çıkıyormuş sekerim 🥴😬
Dilara1903 Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 damlaaltinay @Eceee7 kızlar ya leblebi yiyebiliyor muyuz? Kaç tane yiyebiliriz? Doktora sormayı unuttum. Şimdide çok acıktım biraz yesem olur mu acaba
Rat damlaaltinay sabah bir kase konflex yedim sadece 135 çıktı. Nasıl bu kadar yüksek çıkabilir. Ben bu zamana kadar neler neler yedim ya. Şekerim geç bakıldı yurtdışında. Yüksek olduğunda neler oluyor bebek için acaba 😞 akşamlarıda bana göre az yiyorum ekmek yemiyorum akşamları ama 140-145 diyetisyene yönlendirmedi doktor şuan 33. Haftaya başlayacağım. Siz ne zamandır kontrol altındasın ve dikkat ediyorsunuz ?
Sermec27 damlaaltinay bende bugun ara öğünde kek yedim sonra öğlen döner yedim ya evde 3 bucuk attım resmen yüksek cıkar diye şükür ki cıkmadı 🥰
damlaaltinay Suzii-90 bebeğim sorma 🤦♀️ Bende tahmin etmezdim fırına sorsan katmıyoruz derler ki zaten 🤪 rahatladım ama 😊 enginarda sıkıntı yok yl yani haha kız bir gün kaçamak yapıp baklava yemiştim o zaman bile 115 çıkmıştı ekmek mafediyo demekki bizi 🤷♀️