Deletedmom737382 Suzii-90 canim evet benimki bas asaga. kanala girdinmi bagzilari hissediyormus baskiyi bagzilari hissetmiyormus.
Sermec27 Eceee7 Suzii-90 Deletedmom737382 damlaaltinay Bsmlh demetinceyildirim Dilara1903 kızlar dün akşamla menüm aynıydı kısır salata yogurtlu karnabahar dün ekstra haşlama ette vardı bugun pek yürümedim sadece bulaşık yıkadım bir de eşime cay koydum dün yürütmüştüm dün tokluk 109 cıkmıştı bugun 113 cıktı 🥰
Suzii-90 Deletedmom737382 yok canim daha doğum şekli belli değil 37 de dikiş alınıp çatı muayenesi yapılacak ona göre karar verilecek dönmüş zaten baş aşağı çatı uygunsa normal olacak büyük ihtimal
Deletedmom737382 Sermec27 MasAllah canim. bende somon balikli salata yaptim bakalim kac cikicak. ama sanmiyorum yüksek ciksin balik yükseltmiyor cünkü. yürümedim bende oturdum sadece masayi topladim ve cöpleri attim😅
Suzii-90 Sermec27 masallah canim bende şimdi yoğurtlu elmalı yulaf ezmesi yedim 9 gibi de çay ceviz Fındık badem fıstık yerim
damlaaltinay Sermec27 1 kepçe mercimek çorbası 1 büyük enginar çanak mantarlı 3 yk yoğurt salatalık domates biber 1 dilim tam buğday ekmeği 115 çıktı çok şükür 🤦♀️ ekmek yapmış kızlar garantilendi 😂😂
Sermec27 Deletedmom737382 aynen somon hiç yükseltmiyor ben somon yediğim zaman taş catlasn 100 cıkıyor 🥰
Dilara1903 Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 damlaaltinay @Eceee7 kızlar ya leblebi yiyebiliyor muyuz? Kaç tane yiyebiliriz? Doktora sormayı unuttum. Şimdide çok acıktım biraz yesem olur mu acaba
Sermec27 Suzii-90 canım ben tencerede yapıyorum altta sogan dilimleyip koyuyorum üstüne somonlatı diziyorum üstüne yine halka halka sogan koyuyorum az sarımsak üstüne biraz da domates dilimleyip koyuyorum salcalı su yapıyorm üzerine döküyorum 1 saate yakın ocakta pişiyor yanında salata ekmeksiz yiyorum ben hiç yükseltmiyor şekeri 🥰
Sermec27 Suzii-90 benim bugun ara öğünde ki kek ve öğlen yemekteki döner cok iyiydi ya arada yapcam yine 🥰