damlaaltinay Suzii-90 bebeğim sorma 🤦♀️ Bende tahmin etmezdim fırına sorsan katmıyoruz derler ki zaten 🤪 rahatladım ama 😊 enginarda sıkıntı yok yl yani haha kız bir gün kaçamak yapıp baklava yemiştim o zaman bile 115 çıkmıştı ekmek mafediyo demekki bizi 🤷♀️
Suzii-90 Eceee7 Sermec27 Bsmlh Umutttr damlaaltinay kizlar kahvaltıdan sonra 1.saat 137 çıktı her zaman yaptığım kahvaltıyı yaptım ama bu sefer zeytini 5 değil 9 tane yedim ve yeşil zeytin yedim ekmek de unonun aldık tam buğday çayda mi etkiliyo ki anlayamadım 🥴
Bsmlh Sermec27 bugun dr git gel alısverıs Ramazan için dengem kaydı ama bakalım kuzum şimdi dk sayıyorum 🤲
Sermec27 Bsmlh bende her gün yemekten sonra 1000 adım atmaktan anam ağladı erken dogururum diye de korkuyorum bu tempoyla 🤭
Bsmlh Sermec27 bana o yasak kuzum riskliyim ya hep yatıs 113 geldi🥰 şimdi kefir ve çiğ badem zamanı😁😁🤲
Dilara1903 Sermec27 oh oh maşallah demek ki o kadar yükseltmiyomuş, karnımız doysun artık ya. Ben akşam yedim valla baya fırında tavuk cacık yedim ama ölçmedim
Bsmlh biyologelif 23 şekerdi 26 suyum azaldı 27 direnç cıktı 29 az kaldı doğum oluyordu 32 de sancı lekelenme oldu derken suan 34 ama hala riskliyiz hafta hafta ilerliyoruz 🤲
Bsmlh Sermec27 yok cnm ben o ciger iğneleri oldum ya ondan snr oldu bu bende zaten 3 gün şeker cok yükseldi iğnelerden
Sermec27 Bsmlh anladım canım benim dogum 37 de olacak bana da yapılır muhtemelen ama ne zaman yapılır bilmiyorum
Dilara1903 Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 damlaaltinay @Eceee7 kızlar ya leblebi yiyebiliyor muyuz? Kaç tane yiyebiliriz? Doktora sormayı unuttum. Şimdide çok acıktım biraz yesem olur mu acaba
Eceee7 Dilara1903 bende badem.findik.girrisini var canim ara.ogunde simdi.cayin yaninda 3 girrisini yedim
Dilara1903 Sermec27 ben de çiğ badem çiğ fındık falan yiyorum ara öğünlerde ama leblebi var şimdi yesem mi bilemedim
Dilara1903 Sermec27 biz de evi değiştirdik.önceki ev merkezdeydi çıkıp yürüyodum akşam yemeğinden sonra. Ama bu evde çıkamıyorum köpekler var korkuyorum 😄 evde yürümekte çok sıkıcı ya zaman hiç geçmiyor sanki