Deletedmom737382 Eceee7 aynen sorma 🙄 bunada sükür diyorum. az kaldi InsAllah sag salim dogruruz da kurtuluruz
Suzii-90 Bsmlh hayirlisi insallah canim bende bugün kontrole gittim 35+0 olduk ve kafasının aşağıda olduğunu öğrendim 37 de dikiş alicaz dedi artik haftada bir kontrole gidiyorum insallah hepimiz sağlıkla aliriz kucağımıza
Bsmlh Suzii-90 bende tam 34+0 bugun kuzum ama bız sorunluyuz artık o haftadan snr dayanmaz diyor zaten zorunlu sezeryan 🤲
Suzii-90 Bsmlh o haftayı görelim de canim benimde o haftada olabilir belli de olmaz yani bakalim nasip kısmet
Deletedmom737382 Eceee7 canim ne yedinki? yemekten sonra hareket etmedinmi? gerci okadar yüksek degil. 🥰
Suzii-90 Eceee7 bende biraz corba kepekli makarna bir kase yanına da fazlaca közlenmiş patlıcandan yoğurtlu sarımsaklı salata yaptim 129 çıktı güzel de doydum cok şükür 😁
Suzii-90 Bsmlh kaçıncı haftalardan geldin canim hiç sıkıntı etme kendine Allahin izniyle vaktinde gelir insallah
Sermec27 Eceee7 Suzii-90 Deletedmom737382 damlaaltinay Bsmlh demetinceyildirim Dilara1903 kızlar dün akşamla menüm aynıydı kısır salata yogurtlu karnabahar dün ekstra haşlama ette vardı bugun pek yürümedim sadece bulaşık yıkadım bir de eşime cay koydum dün yürütmüştüm dün tokluk 109 cıkmıştı bugun 113 cıktı 🥰