Sermec27 Deletedmom737382 ben ince bulgurdan kısır yapmıştım o var biraz yanında salata yanında yogurtlu karnabahar dün akşamda böyle yemiştim aynısı yiycem 🥰
Suzii-90 Deletedmom737382 ben öğlen yemeğini yeni yedim canim aksama sadece yulaf ezmesiyle gecistirirm
Sermec27 medineninannesi bir fikrim yok canım seker yüklemesinde belli olır ancak sekerden de olabilir başka sebebi de olabilir
Suzii-90 Sermec27 yok canim senin baya düşük cikmis benim 2 taneyle 124 çıktı 2.saatte baktım aksam yukseliyo mu dusuyo mu diye düşmüştü 118 e bu arada idrardaki keton da negatif olmuş bu hafta iyi yedim ya 🤣🤣🤣
Suzii-90 medineninannesi sekerden olabilir canim seker yuklemesinde belli olur benimde 24.hafyada suyum fazlaydı sekerden suphelendik ve öyle de çıktı
Suzii-90 Sermec27 insallah canim doktoruma sordum da diyebetlisin ondan çıkabilir dedi keton için normalmiş
Suzii-90 medineninannesi o zaman bilmiyorum canim ama muhtemelen sekerdir değilse de dikkat edersin suyunun artmamasina meyveler ve karbonhidratlarda suyu arttiriyo
Suzii-90 medineninannesi muzu yesil muz ye canim sagliklisi o sarı olanlar en yüksek seker seviyesine sahip olan muzlar pirinç patates nişastali besinlerde etkiler karbonhidrat hepsi benim şuan suyu iyi canim diyet yapıyorum 11 hafta oldu
Suzii-90 Bsmlh hayirlisi insallah canim bende bugün kontrole gittim 35+0 olduk ve kafasının aşağıda olduğunu öğrendim 37 de dikiş alicaz dedi artik haftada bir kontrole gidiyorum insallah hepimiz sağlıkla aliriz kucağımıza
Bsmlh medineninannesi şeker olabılır gerileme geç döllenme yada direnç kırkma bunlar asılır ben nerelerden geldim🤲
Eceee7 Deletedmom737382 simdi bende salata yaptim yaptığım ekmekle yedim canim üşendim bugun esim nöbette cok acikirsam aksam yoğurt yerim büyük ihtimal hergun yemek düşünmekten de yorulduk
Deletedmom737382 Eceee7 aynen sorma 🙄 bunada sükür diyorum. az kaldi InsAllah sag salim dogruruz da kurtuluruz