Suzii-90 Sermec27 hepimiz aynıyız Allah yardım etsin canim napalim mükafatını da doğumdan sonra bebislerle yiyerek aliriz insallah
damlaaltinay Suzii-90 kuzum ben 30+5teyim bebeğimin hareketleri 28-29a göre azaldı, size de oldu mu acaba, perşembe doktora gideceğim ama sorayım dedim
Suzii-90 damlaaltinay yok canim ama yeri daraldığı için olabilir benim daha yeni yeni sanki hareketleri biraz kısıtlanmış gibi büyüdükçe yerleri de daralıyor
Suzii-90 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Deletedmom737382 kizlar öğlen corba ve kepekli makarna yedim biraz da yürüdüm 98 çıktı 1.saat tokluk 😁
damlaaltinay Suzii-90 bende kabak çorbası 1 kepçe bamya 4 yk salatalık, domates bir but aparatif: starbucks kurabiyesi ve 4 yk yoğurt :) 115 çıktı çok şükür 🙏🙏🙏
Sermec27 Suzii-90 güzel cıkmış canım bnde bulgur pilavı susuz karnabahar yemeği yanında salata yedim 100 cıktı blraz yürüdüm ama 🥰 damlaaltinay Eceee7 Deletedmom737382
damlaaltinay Suzii-90 elhamdulillah sizinki çok iyi gidiyor bence :) ama çok korkuyorum yavrum besinsiz kalıyo diye 😔
Suzii-90 damlaaltinay kiz yok benim sabah bile 125 çıktı yüksek gidiyo bu ara benim yediğimde neydi sabah sanki 125 lik bisey yememiştim bi şekilde dengelemek lazım senin benden daha iyi canim istersen biraz porsiyonlarini arttır benim sabah 125 çıkınca öğleni hafif tuttum aksama ne yesemki 😁
Suzii-90 Sermec27 seninde güzel canim masallah bize bu arada kepekli makarnayı bi kase yedim yağsız yapmıştım nerdeyse o yuzden fazla yedim ve yukseltmedi cok şükür bidahakine daha fazla yiyebilirim yani 😁 damlaaltinay
Eceee7 Sermec27 ben bugünde olcemedim firinda patlican kebabı yaptim bende yanında salata 1 dilim tam bugday ekmegi ile
Sermec27 Suzii-90 kepekli makarna yükseltmiyo canım ben soslu yaptıgım halde cıkarmıyo yanında yogurtla yiyince gecen 10 kaşık yedim 105 mı ne cıkmıştı tabi 1000 adım atmıştım ben 🥰
Suzii-90 Sermec27 kasik saymadım da canim yoğurtla yedim bende salçalı yapmıştım daha yiyesim de vardı da neyse dedim şimdi yükseltir falan ama üzerine biraz da yürüdüm cok şükür iyi çıktı
Sermec27 Suzii-90 gözümüz kalıyor valla herseyde eşime akşam pirinç pilavı yaptım yanında barbunya yanında cacık yaptım ahh o pirinç pilavı içim gitti kendime de ince bulgurdan kısır yapcam yanında salata yanında haşlama et yogurtlu karnabahar bir de 😁