Suzii-90 Deletedmom737382 Eceee7 Sermec27 bana da yetmiyo yediklerim ne olacak böyle anlamadım bebek büyüyo bunye daha fazlasını istiyo fazla fazla yiyince de sınırı geçiyorum şaşırdım yani az yiyince de halsiz oluyorum 😬🥴😒
Sermec27 Suzii-90 valla ben artık sınırı geçmemeye calışıyorum az kaçamak yapaym diyorum yiyorum yürüdüğüm halde yüksek görünce olan iştahım bile gidiyo
Eceee7 Suzii-90 sabaha karşı mide.kazjnmasi ile uyanacaz sanirim artik canim yanında badem findik bulundur ben bundan sonra öyle yapacam yada 2 ceviz kahvaltıda ceviz hakkımı gece yiyecem
Suzii-90 Sermec27 bende sınırı gecmiyim diye uğraşıyorum canim ama şöyle bisey var 130 larda cikiyosa değer tam doydugum zaman cikiyo sınırı gecmim de 130 önemli değil azıcık yürürüm sonrasında o da düşer napayim yetmiyo yani çok sıkıldım 😔
Sermec27 damlaaltinay sanırım 7 hafta kullandım o iğneyi dün değiştirdim canım 1 saat sonra ölçüyorum canım
damlaaltinay Sermec27 bazı kullan at diyorlar o iğneler için nereye atacam kuzum 😄 bende 1 saat sonra ölçüyorum
Suzii-90 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Deletedmom737382 kizlar öğlen corba ve kepekli makarna yedim biraz da yürüdüm 98 çıktı 1.saat tokluk 😁
Sermec27 Suzii-90 güzel cıkmış canım bnde bulgur pilavı susuz karnabahar yemeği yanında salata yedim 100 cıktı blraz yürüdüm ama 🥰 damlaaltinay Eceee7 Deletedmom737382
Sermec27 Suzii-90 bende tam doyduğum zaman 130 cıkıyor genelde ama doymamaya calışıyorum valla bana da yetmiyor ama yapacak bir şey yok bende cok bunaldım daha 9 hafta var nerdeyse ay ne bileyim yaa
Sermec27 Suzii-90 o dereceye geldim dün gecw rüyamda bir seyler yirorum sonra sekerim 200 cıkıyor oturup aglıyorum ben napcam diye 😁
Sermec27 damlaaltinay kullan at derken 1 kere mi kullanıp atcaz kız ona iğne mi dayanır ben 7 hafta sonra değiştirdim belki 5 6 hafta sonra yine değiştiririm o kadar 😁
Suzii-90 Sermec27 damlaaltinay yok kizlar 15 günde bir değiştirin sık sık olcuyoruz hem enfeksiyon olmasın hemde bi zaman sonra acitiyo
damlaaltinay Suzii-90 kız ben 4 kere kullandıktan sonra atıyordum 🤦♀️ Sonra 15 günde bir kullanmaya başladım baş edemeyince
Sermec27 Suzii-90 2 gündür yemekler görüyorum yiyemiyorum yiyince de sekerim 200 cıkıyor artık pskolojm bozuldu 🥴
Suzii-90 Sermec27 hepimiz aynıyız Allah yardım etsin canim napalim mükafatını da doğumdan sonra bebislerle yiyerek aliriz insallah