Eceee7 Sermec27 ben bugünde olcemedim firinda patlican kebabı yaptim bende yanında salata 1 dilim tam bugday ekmegi ile
Sermec27 Eceee7 güzel canım cok yükseltmez bence ben patlıcan kebabın ekmek arası severim şimdi o sekılde de yemek mümkün değil 🥰
Deletedmom737382 Eceee7 aynen canim tatlilar pideler börekler cörekler 🙄 benimde öglen yemekten sonra 98 cikti. @Sermec27 @Suzii-90 sizinkilerde iyi canlarim 🥰
Sermec27 Deletedmom737382 güzel canım valla hepimiz güzel gidiyoruz böyle devam eder inşallah 🤲 9 gün sonra randevum var benim de inşallah güzel haberler alırım 🥰
Sermec27 Eceee7 damlaaltinay Suzii-90 Deletedmom737382 akşam 6 7 kasık kısır yedim yanında salata 5 kasık yogurtlu karnabahar yedim 1 dilim haşlama et yemekten sonra 500 adım attım 109 cıktı 🥰
Eceee7 Sermec27 karnabahar robottan geçirip bulgur gibi yapıyorsun yeşillikler ayni ben bi kez yaptim cok hoşuma gitmedi @damlaaltinay
Suzii-90 Eceee7 eşim ilk zaman alır sonra sıkılıyo o da pideden normalde de ama ilk zaman yer sanırım 🙄
damlaaltinay Eceee7 pişiyor mu öyle karnabahar kavurunca o yüzden aklım takıldı 😂 haşlayıp yapsak olmaz mı 🤪
Sermec27 Eceee7 ben onun yerine ince bulgurdan yapıyorum canım hatta akşam yemeği kısır salata yanında yogurtlu karnabahar haşlama et yedim 35 dk sonra ölçüm var bakalım kaç cıkacak 🥰
Eceee7 Suzii-90 aynen ben yumurta ile az zeytinyaginda kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt dokuyorum baska türlü midem almiyr