Sermec27 Deletedmom737382 ay inşallah ya pskolojm bozuldu iyice dün gece yine rüya gördüm az bir sey yiyorum sekerimi ölçüyorum 200 cıkıyor ben şok nasıl olur diyorum ağlıyorum falan sıyırdım iyice yaa 😁
Deletedmom737382 Sermec27 ayy kuzum bende öyleyim bugün benimde rüyama girdi yine. babamin sekerini ölcüyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Rabbim tez zamanda sagligimizi geri versin InsAllah bebislerimizede saglicakla kavusalim.
Sermec27 Deletedmom737382 toptan deli hastahanesine yatmazsak iyi valla rabbim şifa versin inşallah bizlere 🥰
Eceee7 Deletedmom737382 afiyet olsun canim Sermec27 Suzii-90 Ben sabah 5 gibi uyandım o kadar acikmistim ki uyuyamadım 1 parça ekmekle beyaz peynir yedim o yüzden sabah seker olcemedim😔
Deletedmom737382 Eceee7 kizlar aslinda benim migde kücülmüsdü hemen doyuyordum sizede söylemisdim ya. bu ara bende fark ettim acikiyorum yine. eskiden böyle degildi. aceba dogum yaklasdigi icin mi bilmiyorum. ve ekmeksiz doymak cok zor, Rabbim kimseyi aclikla imtihan etmesin. @Sermec27 @Suzii-90
Suzii-90 Deletedmom737382 Eceee7 Sermec27 bana da yetmiyo yediklerim ne olacak böyle anlamadım bebek büyüyo bunye daha fazlasını istiyo fazla fazla yiyince de sınırı geçiyorum şaşırdım yani az yiyince de halsiz oluyorum 😬🥴😒
Eceee7 Sermec27 aynen canim uykuya dalmak.zorlasiyr lavaboya gidiyorum geliyrm 1 saat dönüyorm bide o kadar acikmistim ki uyku tutmadı artik doymuyorum sanirim yediklerim yetmiyor yada
Sermec27 Eceee7 benim de magnezyum içtiğim halde parmaklara kramp giriyor sadece sol taraf bir an önce sağ salim dogum yapsaydıkta rahatlasaydk
Eceee7 Sermec27 onlar yok canim bende şükür ayak sismelerim dünden beri artti icerde giydiğim terlik bile sıkıyor bugun çıkıp yenisini alacam büyük numara aynen çabucak gecse de bebislerimiz gelse bizde normal hayatımıza yavas yavas dönsek
Sermec27 Deletedmom737382 gercekten öyle Allah seker hastalarına da yardım etsin cok zor ya ben zaten iştahsız biriydim hatta hamile kalmadan önce daha az yiyordum ben ama hamile olunca bebekte seni sömürünce cok zor oluyor valla Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Eceee7 Deletedmom737382 bebek doymuyordur canim bide eskiye göre daha az yiyoruz yetmiyr demekki sen dogum yapar yapmaz bi ziyafet yap kendine😊
damlaaltinay Sermec27 ara öğün için 4yk yoğurt bir adet starbucks kurabiyesi yedim 😂😂 Allah affetsin 😄
Sermec27 Eceee7 neden ödem oluyor acaba tuz tüketmiyorum diyorsun suyu da fazla içiyorsn ee diyette yapıyorsun valla ne bileyim Allah yardımcımız olsun sag salım kurtulalım inşallah hepimiz
damlaaltinay Sermec27 ama ben hiç bozmuyorum kuzum genelde, 1.5 aydır diyetteyim iki kere bozdum 1 kere 1 tane baklava ( o gün 116) çıktı 1 kere 1 tane kurabiye, yoğurtta yedim aniden yükselmesin diye 😄
Deletedmom737382 Eceee7 InsAllah canim, seker gitsinde 😅 doktorum dediki dogumdan 6 hafta sonra tekrar yükleme yapiliyormus. yani 6 hafta daha dikkat etmek lazimmis 🙄 ama zaten dogumdan sonra kendini belli eder ölcüm yaparim ben. InsAllah dua ettigim gibi olur hersey canim 🤲🏻 Rabbim büyük
Sermec27 damlaaltinay ben baklava yesem nolur acaba valla yok gecen sütlaç yedim azıcık anam ağladı 2 saat yürüdüm de yürüdüm hiç yemeyeyim daha iyi 😁
Suzii-90 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Deletedmom737382 kizlar öğlen corba ve kepekli makarna yedim biraz da yürüdüm 98 çıktı 1.saat tokluk 😁
Sermec27 Suzii-90 güzel cıkmış canım bnde bulgur pilavı susuz karnabahar yemeği yanında salata yedim 100 cıktı blraz yürüdüm ama 🥰 damlaaltinay Eceee7 Deletedmom737382
damlaaltinay Sermec27 kuzum sen şeker aleti iğne ucunu ne kadar süre kullanıyorsun ? 🤔 birde yemek bir saat sonra mı ölçüyorsun iki mi ?
Sermec27 damlaaltinay sanırım 7 hafta kullandım o iğneyi dün değiştirdim canım 1 saat sonra ölçüyorum canım