Eceee7 Sermec27 canim sinirin altında ama ilac fazla gibi geldi bana onun yerine arada serum taktırsa daha etkili olmazmi
Eceee7 Deletedmom737382 inşallah canım ya bazen bizimkiler çok mu esnek diyorum ama seninkiler de fazla kati
Deletedmom737382 Eceee7 aynen canim cok kati lar. dilerim Allahdan bunlarin eline kalmam. hele hastanede 2 doktor var tam suratsiz, dicem vallah onlar bana bakmasin pislikler
Eceee7 Sermec27 aynen konuş canim valla ilaca rağmen benim de yavas yavas düşüyor bebek cekiyr demekki
Sermec27 EymenAli21 doktorumla konuşcam bu durumu günde 3 tane içiyorum cünkü ette yirorum her gün yükselmiyor
Sermec27 EymenAli21 ben dün 4 kasık sütlaç yedim tatlı kaşığıyla hemde üstüne 2 saat yürüdüm 4000 adım attım 140 cıktı ona ragmen bir daha asla yemem tatlı 🥰
Suzii-90 Rat 2.saat tokluklar 120 nin altı olsa daha iyi olur canim 1.saat tokluklar da 140 altı olmalı
Rat Suzii-90 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Yediklerime daha dikkat etmem gerekecek demekki. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım.
Dilara1903 Eceee7 Deletedmom737382 Sermec27 Suzii-90 kızlar ev taşıma sürecindeydim yazamadım sizlere, ama geri döndüm😄bugün dahiliye doktoruyla randevum vardı. Değerlerin çok iyi sadece bi kere aşmışsın sınırı dedi o da 150 çıkmış çok aşmamışsın dedi ben şok😄 120-130 çıkınca bile elim ayağım dolanıyor ödüm kopuyor ama adam çok iyi dedi😂 bi de ben kilo vermeye başladım sanki dedim hayır hayır kilo vermeni istemiyorum asla porsiyonlarını arttır dedi, aman hocam ağzından bal damlıyor dedim(içimden tabi😂) sadece tek öğün ölçüm yapacağım, şeker artarsa sayıyı arttıracağım(tabi ki ben fazladan ölçeceğim). Diyeceğim o ki kızlar biraz rahat bırakın kendinizi doktorlar için 140 altı olsun gerisi önemli değil, 150 bile çok yüksek değil dedi demek ki vücudumuz 150de bebeğe zarar vermiyormuş.
Suzii-90 Rat amin canim insallah buraya girersen sık sık menü olarak da paylaşım yapıyoruz fikir alışverişi de yapıyoruz
Eceee7 Deletedmom737382 teşkilat dizisinde Almanya da Türklerin yaşadıklarını gördükçe sinirim zıplıyor heryerde ayni demekki
2prenses Merhaba hanımlar 3. Gebeliğim bugün 34 haftalık olduk. İkinci gebeliğimde ve bunda gebelik şekerim çıktı. 1 aydır diyetle kontrol edilmeye çalışılıyo fakat düşmüyo. Tokluk da sorun yok açlıklarım yüksek özellikle sabah. Bi kaç gün önce de 8 ünite insüline başladım değerler yine aynı tecrübesi olan var mı şekeri ne düşürür. Fransa’dayım düzgün bi açıklama öneri yok
Suzii-90 2prenses yürüyüş canim yemeklerden sonra birde maden suyu sade olanlar iyi geliyor yoğurt iyi geliyor Fındık ceviz falan iyi geliyor
Deletedmom737382 2prenses merhaba canim. nekadar cikiyor sabah acligin? öbür acliklarin iyi mi? bence insülin yetmiyor, doktorunla görüs dozunu yükseltsin. bide aksam 9 gibi ara ögün yap ben kefir iciyorum misalen. sabah da ölcmeden öncr sakin su icme. bende onu yeni kesif ettim. sabah nezaman ilk su icsem acligim daha yüksek cikiyordu, ama icmeden ölcsem daha düsük. belki sendede öyledir. Ilk gebelikte de kullan din mi insülin? Ve dogumdan sonra gecmis miydi? Allahim yardimcimiz olsun canim
mervegnr Eceee7 iyi yapmışın canım odak noktan değişir. isyerin kalabalıksa hiç riske atma, alırsın iznini.
Eceee7 mervegnr aynen canim bide yaşadığımız yer turistik heryer yabancı simdiddn nüfus 3 4 katına çıkıyor oteller açılıyor riske giremeyecem çalışabilmek coo iyi olurdu ama sonrasında ücretsiz alacam yapacak birsey yok bebisler gelsin saglikla da.sen kac.haftaliksn cinsiyeti ne 😊
Eceee7 Dilara1903 aynen canim benimki de öyle diyetisyen de dahiliyeci de kendini çok strese sokmussun olmaz kiloda alacaksin arada yukselecekte diyor hep bizde tecrubesizlikten böyleyiz aslında bide annelik ic gudusu😊 Sermec27 mervegnr @Suzii-90 @Deletedmom737382 kızlar bu arada bebek bakim çantası aldiniz mi ne aldiniz benim bi kac eksikten biri o esim sıkıştırıp duruyor beğen alalim diye yoykodan bi tane beğendim ama kararsız kaldim
Sermec27 Deletedmom737382 Eceee7 Suzii-90 Dilara1903 mervegnr demetinceyildirim kızlar akşam 6 kaşık etli karnabahar yemeği yanında 6 kaşık bulgur pilavı yanında 5 6 kaşık salata yedim 113 cıktı sadece bulaşık yıkayıp oturdum cok yorgundum cünkü yürümedim bugun 🥰
Deletedmom737382 Eceee7 ama artik eskisi gibi degil canim. bizim milletimiz de kendini gelistirdi, isyeri sahiblerimiz, doktorlarimiz, mühendislerimiz var. eskidenmis artik cekemiyorlar sadece 😬 tabi corona asi sinida biz türkler bulunca, kuduruyorlar😝
Sermec27 Dilara1903 dediğin gibi biz 130 140 olunca bile tutuşuyoruz 😁🤭 bilemedim yani ben 7 haftadır aynı kılodayım bir ara biraz gram olarak almıştım onu geri vermişim ama iyi bari canım tam anlamıyla taşındınız mı 🥰
Suzii-90 Dilara1903 ayyy beni rahatlattın kiizz benimde suan 137 çıktı 1.saat 2.saat düşürmek için geziniyorum bide yemekten sonra da hiç oturmadım halde 137 çıktı ekmek yiyince noluyo anlamadim
Dilara1903 Sermec27 evet evet bitti şükür ama tabi ufak tefek eksiklikler var zamanla hallolur onlarda. Bence abartıyoruz ya 140a kadar yolu var sonuçta