mervegnr Deletedmom737382 Maşallah çok güzel çıkmış değerin canım 😊 hareket çok farkettiyor ya çok yediğimizde mutlaka hareket etmemiz şart onu anladım 😀
mervegnr Suzii-90 Ben Türk kahvesi tüketmiyorum canım, hamile kalmadan öncede öyleydi. oyuzden bisey diyemicem. bazen akşamları süt kaynatıp çözülebilir kahve içiyorum 😊
biyologelif Sermec27 elma sirkesi ve kefirde bağırsakları çok rahatlatır. Ama çok daralırsanız 3 tane kaysıdan bir şey olmaz bence yanına yoğurtta yersiniz
Sermec27 biyologelif kefir içiyorum her gün 1 2 bardak sirkeyi de hiç sevmem gidince doktoruma danışcam bakalım ne diyecek
Eceee7 mervegnr bi sinav var ona çalışmaya calisiyrm bir iki gündür belki zaman geçer diye kitap okuyrm haftaya 32 çalışamaz raporu alacam ise de gitmeyi göze alamadim
mervegnr Eceee7 iyi yapmışın canım odak noktan değişir. isyerin kalabalıksa hiç riske atma, alırsın iznini.
Deletedmom737382 Eceee7 cati muanesi bizim burda yapilmiormus öyle dedi doktor cok gereksiz mis göya. haftaya yine randevum var orda altan bakicak canim busefer bakmadi.
Eceee7 Deletedmom737382 orası ne değişik bir yer canim herseeyi hamile.kadina bırakıyor kendi kendine evde doğurmak gibi neredeyse bence haftaya kalmaz gelir 2 3 gune 39 u da geçtiysn son gunleridir
Suzii-90 Sermec27 gece yatarken ic canim seni kan ilaclari da yapiyo magnezyumu yatarken ic daha faydası olur
Sermec27 Suzii-90 magnezyum tok alınıyor canım yemekle beraber ya bir de bu kan ilacını 2 saat önceden süt ürünleri yumurta gibi seylerle yiyemiyorsn ne ara yogurt kefir yiyeceğimi bilmiyorum sıkıldım iyice bu kan ilacından işede yaramıyor
Deletedmom737382 Eceee7 aynen sorma. epidural bile ölcen öyle veriyolarmis. dedim doktora ben dayanamadigim an mecbursunuz diye kagit imzalattim. ordan yirttim hic degilse. InsAllah canim su bir iki güne gelir saglicakla gelsin yeter
Eceee7 Sermec27 canim o.kadar mi düşük benim en son 9.9 ferritin gunde bir tane yi verdi onuda kabızlık önlesin diye
Suzii-90 Sermec27 yatmadan önce grissini atistiriyorjm ben canim antibiyotik içip yatiyorum sabah acliklarimda düşük çıkıyor istersen o şekilde bi kac gün dene 1 2 tane grissini üstüne magnezyum ic yat kabiz olanlar yatarken içiyordu faydası da oluyordu belki sana da olur
Eceee7 Sermec27 canim sinirin altında ama ilac fazla gibi geldi bana onun yerine arada serum taktırsa daha etkili olmazmi
Eceee7 Deletedmom737382 inşallah canım ya bazen bizimkiler çok mu esnek diyorum ama seninkiler de fazla kati
Rat Suzii-90 ben akşam 2. Saat tokluk değerimi ölçtüm 130 çıktı. Çok mu yüksek? Yeni başladım bende ölçümlere 32. Haftada şeker yüklemesiyle sınırda olduğunu öğrenmiş olduk. Sabah açlık 85, tokluk 95 çıkmıştı.
Suzii-90 Rat 2.saat tokluklar 120 nin altı olsa daha iyi olur canim 1.saat tokluklar da 140 altı olmalı
EymenAli21 Sermec27 bende dün yaptırdım yükleme sınır dedi yok ama biraz daha tatlı yemeye devam edersen çıkar dedi ben çok tatlı yiyodum şimdi tatlıya son nasıl.olcak bakalım yersende günde bı tane onuda yürüyerek yak dedi 🙈
Sermec27 EymenAli21 ben dün 4 kasık sütlaç yedim tatlı kaşığıyla hemde üstüne 2 saat yürüdüm 4000 adım attım 140 cıktı ona ragmen bir daha asla yemem tatlı 🥰
Sermec27 EymenAli21 doktorumla konuşcam bu durumu günde 3 tane içiyorum cünkü ette yirorum her gün yükselmiyor