Suzii-90 Rat amin canim insallah buraya girersen sık sık menü olarak da paylaşım yapıyoruz fikir alışverişi de yapıyoruz
Eceee7 Dilara1903 aynen canim benimki de öyle diyetisyen de dahiliyeci de kendini çok strese sokmussun olmaz kiloda alacaksin arada yukselecekte diyor hep bizde tecrubesizlikten böyleyiz aslında bide annelik ic gudusu😊 Sermec27 mervegnr @Suzii-90 @Deletedmom737382 kızlar bu arada bebek bakim çantası aldiniz mi ne aldiniz benim bi kac eksikten biri o esim sıkıştırıp duruyor beğen alalim diye yoykodan bi tane beğendim ama kararsız kaldim
Sermec27 Eceee7 canım ben herseyi almıştım zaten ben ayrı ayrı almıştım ama rabblm kullanmayı da nasip etsin inşallah 🤲 🥰
Suzii-90 Eceee7 e bebekten aldım ben canim indirimli 90 tl ydi lacisi ve grisi vardi grisini aldım ben Aslında doktorlar haklı ama napalim cok da bisey bilmiyoruz gercekten hemen bisey olacak sanıyoruz ondan oluyo böyle panik
Dilara1903 Eceee7 tabi ben bi gaza gelip evde normal makarna yedim suyunu çektirerek baya da yedim yanınada tarhana içtim ki o da unla yapılıyo sonuçta, tokluğum 156ya fırladı. Sonra düştü neyseki
Suzii-90 Dilara1903 ayyy beni rahatlattın kiizz benimde suan 137 çıktı 1.saat 2.saat düşürmek için geziniyorum bide yemekten sonra da hiç oturmadım halde 137 çıktı ekmek yiyince noluyo anlamadim
Dilara1903 Suzii-90 benim değerler arasında 138-133 falan vardı hiç yorum bile yapmadı yani. Ekmek olabilir. Ben de doktorun gazıyla bir de evde yiyecek başka hiçbişey yok diye tarhana ve normal makarna yedim hemde suyunu çektirerek yani süzerek değil 156 çıktı, abarttım tabi ben sonrasında düştü neyseki. Kepekli yiyince bişey olmuyodu. Sen de ekmeğini değiş bakalım belki çavdar veya kepek iyi gelir
Eceee7 Suzii-90 anladim canim internetten bakiyrz bizde bu akşam karar verecem kiyafetleri yıkayıp utuleyip hazırlamam lazım artık eskisi kadar rahat is yapamaz oldum
Suzii-90 Eceee7 aynen canim yıka utule yerleştir cantasi kalsın onu da bi iki hafta sonra hazirlarsin bende yeni hazırladım bitti çanta işi de
Suzii-90 2prenses yürüyüş canim yemeklerden sonra birde maden suyu sade olanlar iyi geliyor yoğurt iyi geliyor Fındık ceviz falan iyi geliyor
2prenses Suzii-90 sorum silindi görünüyo ☹️ Cevabınız için teşekkür ederim maden suyunu denedim evet farkını gördüm ama yeterli olmuyo tabi kesin çözümünü bulamadım yemeği kaçırsam tokluk da yüksek olmaz mı neden açlık yüksek çözemiyorum
Sermec27 Deletedmom737382 Eceee7 Suzii-90 Dilara1903 mervegnr demetinceyildirim kızlar akşam 6 kaşık etli karnabahar yemeği yanında 6 kaşık bulgur pilavı yanında 5 6 kaşık salata yedim 113 cıktı sadece bulaşık yıkayıp oturdum cok yorgundum cünkü yürümedim bugun 🥰
Suzii-90 Eceee7 35 sayılır canim 34+5 benim belli değil daha ctesi bisey dermi bilmiyorum ki 37 dikiş alınacak artık ondan sonra ister sezeryan ister normal olsun 37 yi görelim insallah da
Deletedmom737382 Eceee7 ama artik eskisi gibi degil canim. bizim milletimiz de kendini gelistirdi, isyeri sahiblerimiz, doktorlarimiz, mühendislerimiz var. eskidenmis artik cekemiyorlar sadece 😬 tabi corona asi sinida biz türkler bulunca, kuduruyorlar😝
Eceee7 Deletedmom737382 kudursunlar😀 valla helal olsun bizim insanımız, çalışkan heryerde kendini gösteriyor sen ne okudun turkiyeye hic gelmeden bu kadar iyi Türkçe bravo valla
Eceee7 Sermec27 afiyet olsun canim bende kabak spagetti 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim şimdi çay iciyrm yarin bende olcecem inşallah 😊
Dilara1903 Sermec27 kaşık hesabını neye göre yapıyosun canım ya ben kaç kaşık yemem gerektiğini hiç bilmiyorum 🤷♀️
Deletedmom737382 Eceee7 gümrükcülük okudum canim, muhasebe de okudum. mecbur tabi Türküm ben iyi olmasi lazim 😬 ama hakklisin bagzilarin cok kötü, ama o Aileden gelen birsey bence, benim Annemgil bana asla Kültür ve Gelenegimizi unuturmadi cok sükür.
Suzii-90 Eceee7 evet canim çok şükür azcik daha azcik daha diye diye bitiriyoruz ama benim için 20 ile 30 arası hiç geçmedi sanki 30 dan sonrası daha çabuk gidiyo sanki
Deletedmom737382 Dilara1903 aynen canim dedim ya biz manyakiz 😬 benim doktor da kizdi dedi ne bu degerler yemek yemiyormusun. Sinir 140 biz 120 bile olunca panik oluyoruz. gecen alman bi kizla tanisdim degerleri 169/170/18 cikiyormus hic takmiyor, doktor da demis olabilir gibisine. bana doktorum kendi diyor kacamak yap sen hamilesin 😂 ama iste bebege birsey olcak diye aklimiz cikiyor. bu arada aksam ispanak yemegi yedim, yanina tarhana corbasi, ve 4 kasik yogurt. Hiiiiic hareket etmedim okadar yoruldum ki, 110 cikti. Hareket etsem kendimi yorcam 100 cikcakdi sanki madalya vercekler bize 🤦🏻♀️ @Eceee7 @Suzii-90 @Sermec27 evet bende burdan siparis verdim canim internetten
Sermec27 Deletedmom737382 bende bugun yürümedim cok yorgundum sadece bulaşık yıkadım benim de 113 cıktı yürüsem 100 falan cıkardı 🥰
Suzii-90 Deletedmom737382 Eceee7 Sermec27 bende 1 kepçe yesil mercimek çorbası 2 3 parça tavuk haşlama azıcık salata azıcık da ıspanak yedim 137 çıktı ama ben yürüdüm ekmek de yedim yanında tam buğday bana gelmiyo sanki kizlar yaa ekmek yiyince noluyo anlamadim öğlen yememiştim 95 cikmisti
Dilara1903 Deletedmom737382 ahahha doğru diyorsun madalya veren de yok😂 ben de doktorun gazıyla ve evde yiyecek başka bişey olmamasından dolayı normal makarna yaptım kavurup suyunu çektirerek, yanınada tarhana içtim şeker 156 çıktı, sonrasında düştü neyseki. Ben yine sağlıklı şeyleri yemeye devam etcem, porsiyonu arttırıp, kaçamak yaparsamda abartmayacam bu akşamki gibi😂