Suzii-90 Sermec27 ben magnezyum da kullanıyorum o da iyi geliyo a maden suyu da iyi geliyo o sana dokummuyorsa icebilirsin
Suzii-90 Sermec27 gece yatarken ic canim seni kan ilaclari da yapiyo magnezyumu yatarken ic daha faydası olur
demetinceyildirim Suzii-90 benim doktorum 3ü geçme diyor.Yani aslında izin vermiyorlarda,ben izin versemde vermesemde içicek bu diyorlardır 😅
Deletedmom737382 Eceee7 39 gectim canim. InsAllah öyle olmaz yaa dua et de erken gelsin. suni sanci vercekler yoksa, gerci okadar abartiklari kadar degilmis ama yinede
Eceee7 Deletedmom737382 hic gerek kalmaz.insallah canim cati muayenesi oldun mu canim hic.aciklik yok mu
demetinceyildirim Sermec27 içebilirsen iç canım ama ben Demir ilacını 2-3 günde bir ara veriyorum o gün çıkıyorum tuvalete.Benim zaten hep kabızlık sorunum vardı gerçekten zorluyor hamilelikte de 😌
Sermec27 demetinceyildirim 2 3 gün ara versem demir dibe iner galiba günde 3 tane içtiğim halde et yediğim halde yine az cıkıyor
Sermec27 Deletedmom737382 Eceee7 Suzii-90 Dilara1903 mervegnr demetinceyildirim kızlar akşam 6 kaşık etli karnabahar yemeği yanında 6 kaşık bulgur pilavı yanında 5 6 kaşık salata yedim 113 cıktı sadece bulaşık yıkayıp oturdum cok yorgundum cünkü yürümedim bugun 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 benim bildigim zeytin yagi yükseltmiyor ama emin degilim sen yinede doktoruna danis canim nolur nolmaz
Sermec27 Deletedmom737382 valla iyice bunaldım biri bitse biri başlıyor doktorum öyle zeytinyağı bitkisel seyler gibi seyleri cok dogru bulmuyor genelde randevuya 10 gün var bakalım kontrolde sorarım artık
Eceee7 Sermec27 canim sende tam.tersi etki mi yaptı bende içmeyince kabiz oluyrm bu ilacı 10.gun ara vermisti.doktor kabızlık cekiyrm diyr tekrar baslatti
Deletedmom737382 Eceee7 cati muanesi bizim burda yapilmiormus öyle dedi doktor cok gereksiz mis göya. haftaya yine randevum var orda altan bakicak canim busefer bakmadi.
Eceee7 Sermec27 canim o.kadar mi düşük benim en son 9.9 ferritin gunde bir tane yi verdi onuda kabızlık önlesin diye
Sermec27 biyologelif bakalım deneyeyim öyle canım yarın hemen kahvaltı yapayım sonra inşallah rahatlsrm
biyologelif Sermec27 elma sirkesi ve kefirde bağırsakları çok rahatlatır. Ama çok daralırsanız 3 tane kaysıdan bir şey olmaz bence yanına yoğurtta yersiniz
mervegnr Eceee7 Kafanı meşgul edicek şeylerle uğraş canım, stresten nekadar uzak kalırsan bebişin için okadar iyi. Kendi kendine motive edersin sen 🥰
Eceee7 mervegnr bi sinav var ona çalışmaya calisiyrm bir iki gündür belki zaman geçer diye kitap okuyrm haftaya 32 çalışamaz raporu alacam ise de gitmeyi göze alamadim