Sermec27 Deletedmom737382 dün diyorum eşime 1 saat dısarda yürüdüm 1 saatte eve gelince yürüdüm ben 4 kasık sütlaç için mi bu çileyi cektim diyorm eşim diyor ki valla hanım acıyorum senin haline diyor adam da üzülüyor halime 🥰
Suzii-90 Sermec27 Eceee7 Deletedmom737382 benimde öğlen 1.saat tokluk 95 😊 ama kizlar ben acıktım 4 buçuk gibi ara öğün yapsam yani yemekten 1 buçuk saat sonra olur mu
Sermec27 Kızlar zeytinyağı içsem mi yaa doktor demir ilacını 3 e cıkardı seker var diye kayısı da yiyemiyorum kabız oldum ya hemoroidde pörtledi dısarıya zeytinyağı içsem zararı olur mu ki şekere etkisi olur mu ki Suzii-90 Eceee7 Deletedmom737382 demetinceyildirim biyologelif
Suzii-90 demetinceyildirim icme canim bende seviyodum keyfini 🤭 ama bebis gelsin diye bıraktım cok şükür bugünümüze doktorun ne diyo sigara içmene bazıları izin veriyo gerçi. Bende icicem artık 34.haftam bitiyo insallah
demetinceyildirim Suzii-90 benim doktorum 3ü geçme diyor.Yani aslında izin vermiyorlarda,ben izin versemde vermesemde içicek bu diyorlardır 😅
Eceee7 Deletedmom737382 amin canim 39 da mısın erkek.cocugu geç gelirmiş zaten kolay bir dogum olur inşallah
Deletedmom737382 Eceee7 39 gectim canim. InsAllah öyle olmaz yaa dua et de erken gelsin. suni sanci vercekler yoksa, gerci okadar abartiklari kadar degilmis ama yinede
Sermec27 Suzii-90 az ye canım bende 5 bucuk gibi yogurt yulaf ezmesi yerim yemekten 2 bucuk saat sonra 🥰
demetinceyildirim Sermec27 içebilirsen iç canım ama ben Demir ilacını 2-3 günde bir ara veriyorum o gün çıkıyorum tuvalete.Benim zaten hep kabızlık sorunum vardı gerçekten zorluyor hamilelikte de 😌
Deletedmom737382 Sermec27 benim bildigim zeytin yagi yükseltmiyor ama emin degilim sen yinede doktoruna danis canim nolur nolmaz
Suzii-90 Sermec27 yulaf ezmesi yicem bende ama onu yiyince tok tutuyo yemeğe kadar ancak acıkıyorum bide yemeği az yiyince acıktım baya neyse biraz daha gecistireyimde 2 saat arayla yiyim bende 5 gibi
Suzii-90 Sermec27 ben magnezyum da kullanıyorum o da iyi geliyo a maden suyu da iyi geliyo o sana dokummuyorsa icebilirsin