Suzii-90 biyologelif akıntı oluyodu canim ama kötü kokulu ya da kasintili degildi ben progestan kullaniyodum gecen hafta bıraktım 34+0 da o da yapiyodu akintiyi ctesi ye kadar akıntı olursa doktoruma söyleyip fitil de isticem canim crp cok yüksek değil şükür ama serklaj olunca antibiyotik verdi dr son haftalar bide o yuzden
Suzii-90 babyandmom1 farklı parmakta ölçme canim parmaklar arası fark olur benimde sabah q.saat 149 çıktı ahni parmakta tekrar olctum 146 çıktı 2.saat de 106 çıktı düşmüştü cok şükür her zaman yüksek mi cikiyo canim yoksa fazla kaçırınca mi yüksek çıkıyo
babyandmom1 Suzii-90 hemen hemen her gün 1 öğün yüksek çıkıyor tüm gün sorunsuz olduğu çok nadir. O kadar insülin kullanıyorum daha geçen hafta dahiliyecideydim o da bana normal dedi 🤷🏻♀️ zar zor 2.insülini yazdırdım hiç 140 sınır falan demiyor üst üste 180-200 görürsen sıkıntı dedi
biyologelif Sermec27 Allah Allah çok garip herkesin ki değişik. yediklerim mi fazlaydıki 1 yumurta, yarım avakado , 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin yedim sadece
Sermec27 biyologelif aslında gayet iyi ama ben 1 dilim tam bugday ekmeği yiyorum cavdara alerjim var diye avakado cıkarır mı peki şekeri
Suzii-90 biyologelif yediklerinde cok da karbonhidrat yok canim o kadar geçecek kadar sen bunları not alıp dahiliyeye git canim belki insuline ihtiyacın vardır
Sermec27 babyandmom1 bence doktorunla konuş bu durumu ben 3 haftada bir ancak sınırı geçiyor 1 kerelik o da dayanamayıp az bir sey tatlı yediğim için insilün kullanıyor musun
babyandmom1 Sermec27 kullanıyorum canım daha geçen hafta gittim 140 sınır falan demiyor üst üste 180-200 görürsen sıkıntı dedi
Suzii-90 Sermec27 ben değiştiriyorum arada canim ama pes pese ölçümleri ya da 2.saat olceceksem aynı parmak olmasına dikkat ediyorum sende parmaklara gün ver ptesi bu salı bu diye 😄
mervegnr Sermec27 Sermec27 bende günlük tek parmaktan ölçüyorum, ertesi gün farklıdan yapıyorum. Sende öyle yap istersen 😄
biyologelif Sermec27 kalorisi az biraz yüksektir ama bol lifli. Çokta kısamıyırum bebek kilo alsın diyr riskli gebe olunca bebek kilo alsın diyorum . Yarın ekmeği 1 e düşürücem birde sizin gibi tam buğday deneyim
Sermec27 babyandmom1 cok garip 140 görünce bile korkuyoruz biz 180 200 se hiç korkmayalım o zaman ben 130 görünce bile korkuyorum dikkat edeyim diye valla anlamdım ki canım
biyologelif Suzii-90 çok özel olacak ama kusuruma bakmayın lütfen. Benimde geçen koyunsarı sümüğümsü akıntım oldu doktora dedim muayene iyi olduğundan mıdır bilmem hiç test istemedi benden.
Deletedmom737382 Suzii-90 banada öyle demisdi doktor bendede idrarda cikmisti. ilac kullandim ama etkilemedi sekeri canim @Sermec27
Suzii-90 Deletedmom737382 bana da kuzen dedi kızı diyabet olan o da şuan biraz rahatsizmis sekeri dusmuyo dedi 200 lerce kalkmış sabah kahvaltıdan sonra da 200 lerdeymis tabi o insülin de kullaniyo biraz vücutta enfeksiyon varsa etkiliyormus senin idrardaymis kana geçmemiş demek ki canim benimki kan da çıktı o zamanlarda boğazım acımıştı bikacgun ondan oldu galiba o da yapiyo çünkü
babyandmom1 Gebelik ilerliyor ondan mı acaba diyecem ama 1 ay öncede böyleydi 🤷🏻♀️ bi ara 1 hafta hiç ekmek yemedim o ara hep güzeldi
Suzii-90 babyandmom1 ekmek etkiliyordur o zaman canim çavdar ya da tam buğday değil mi ekmegin istersen kepekli dene birde ben hepsini de denedim sıkıldıkça değiştiriyorum ama ben dikkat ettiğim zamanlarda yukselmiyor bu sabah fazla kaçırdım az yağda az lor kavurdum 2 bardakta çay içtim yumurta lor birlikte olunca yukseltiyo sanki
babyandmom1 Sermec27 gerçekten çok üzülüyorum artık ne yapacağımı sapıttım çocuğum için endişeleniyorum 😪
demetinceyildirim Sermec27 valla her hekimin görüşü ayrı benim şeker yüklemede 143çıktı diye sınır dedi dikkat et dedi sadece,bazılarını bu değerlerde diyetisyene yolluyorlar bazılarını sonuçlar iyi diyip dikkat bile ettirmiyorlar bende anlamadım kızlar😏
Sermec27 Suzii-90 2 parmak arasında gidip geliyorum delik deşik oldu iyice bir se kollardan kan sulandirıcı iğne vuruyorum arada bacağa geçiyorum kollarım bacagım mosmor artık kollarım bir yere değince acıyor 😁
Sermec27 demetinceyildirim benim cok yüksek cıktı ya yüklemede 1. Saat 196 ikinci saat 188 cıktı ben valla cok dikkat ediyorum arada az bir sey kacırdık hemen 140 oldu 7 haftada 2 kez gördüm 140 145 arası 🥰
biyologelif demetinceyildirim benim ilk çocuğumda aynı bu değer çıkmıştı diyetisyene yönlendirdi onun yazdığı her ieyi sıkı sıkıya yapmıştım
Deletedmom737382 babyandmom1 hep ayni parmagi kullan canim. parmak arasi hep farki var insan kafayi yiyior. Söyle doktoruna insülin dozunu artirsin. Bazen ayni seyide yesen yüksek cikabiliyor, cok morel bozucu biliyorum 🙄 @Suzii-90