Sermec27 Deletedmom737382 aynen kimseyi kabul etmeyeceğiz zaten Samsun vakada 1. Sırada Allahın adaletine her zaman güvenmişimdir ben kaynanam dıyor ya dogduktan sonra öğrenirlerse niye yalan söylediniz söylemediniz derlerse dedi hiç umrumda değil dedim yaşadıklarımdan dolayı söylemek istemedim bu kadar dedim valla kimse umrumda değil benim yaşadıklarım bana yetti zaten
Sermec27 damlaaltinay ben hiç yemedim canım ama geçenlerde burdan bir arkadas yemişti yükselme olmamıştı
damlaaltinay Sermec27 bende baktım netten glisemik endeksi düşükmüş. İlk defa yiyeceğim 😊sonuçta bamya sebze 🤔 Çubuklarım bitti ölçemiyorum artık :)
Suzii-90 Sermec27 Deletedmom737382 oy ki oy kizlar 2.saate düştü cok şükür 106 ya bu hafta 2.kez sınırı geçtim ay artık daha az yemeliyim galiba 🙄😒😬
Sermec27 Suzii-90 ben de dün kaçırdım ödüm koptu ama şükür ikinci saat benimde düşmüştü iyi bari canım bende artık elimden geldiğince kacırmıycam eski menülere devam 🥰
Sermec27 damlaaltinay ben de öğlen fırına kabak atcam üstüne sogan domates sosu yanında yogurt akşamda karnabahar yemeği bulgur pilavı salata dün kacırdık bugun sakin gitmem laızm 🥰
Suzii-90 Sermec27 hahha bende bugün ekmeksiz gidicem öğünlerde ıspanak yapicam bulgur pilavı var yanında o yuzden ekmek yemicem ya kizlar bu hafta 2.kez geçtim sınırı bebise zarari olmaz dimi hergun geçmiyorum sonuçta Deletedmom737382
Suzii-90 Sermec27 Deletedmom737382 kizlar bende hafif enfeksiyon çıktı kan da o da etkiliyormus sekeri haberiniz olsun crp 8.8 cikmisti antibiyotik kullanıyorum cumadan beri ctesi bitecek inşallah düşmüştür enfeksiyon da
Sermec27 Suzii-90 olmaz herlade canım ben korkudan hep sabah yirorum öğlen akşam hiç yemiyorum ama belki bugun öğlen 1 dilim yerim ekmek 🥰
biyologelif Arkadaslar diyet yaptığım halde sabah tokluk şekerim akşamkinden yüksek oluyor acaba uzun süre aç kalıp birden yiyince mi ki? Sizlerinde öyle mi
Sermec27 biyologelif benim de sabahları bazen öğlen ve akşama göre yüksek cıkıyor ama en fazla sabah tokluk 110 cıkıyor ama cogu zaman öğlen ve akşama göre daha yüksek cıkmış neyle alakalı bilmiyorum ama
Suzii-90 Sermec27 ekmeğe eşdeğer birsey yoksa ekmek ye canim benim bulgur pilavı ekmeğe eşdeğer o yuzden ekmek yemicem olmasa yerdim ıspanakla birlikte
Deletedmom737382 Suzii-90 banada öyle demisdi doktor bendede idrarda cikmisti. ilac kullandim ama etkilemedi sekeri canim @Sermec27
babyandmom1 Kızlar ben 1. Saat tokluk ölçtüm 164 çıktı tekrar başka parmaktan ölçtüm 147 hangisine inanayım cihazım lifechek
Suzii-90 babyandmom1 farklı parmakta ölçme canim parmaklar arası fark olur benimde sabah q.saat 149 çıktı ahni parmakta tekrar olctum 146 çıktı 2.saat de 106 çıktı düşmüştü cok şükür her zaman yüksek mi cikiyo canim yoksa fazla kaçırınca mi yüksek çıkıyo
Deletedmom737382 babyandmom1 hep ayni parmagi kullan canim. parmak arasi hep farki var insan kafayi yiyior. Söyle doktoruna insülin dozunu artirsin. Bazen ayni seyide yesen yüksek cikabiliyor, cok morel bozucu biliyorum 🙄 @Suzii-90
babyandmom1 Of her gün mutlaka bir öğün yüksek çıkıyor yoruldum artık 😔 kahvaltıdan sonra oturmadım dolandım odanın içinde
Sermec27 babyandmom1 bence doktorunla konuş bu durumu ben 3 haftada bir ancak sınırı geçiyor 1 kerelik o da dayanamayıp az bir sey tatlı yediğim için insilün kullanıyor musun
biyologelif Sermec27 Allah Allah çok garip herkesin ki değişik. yediklerim mi fazlaydıki 1 yumurta, yarım avakado , 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin yedim sadece