Nursel725 psychologist günümüz aynı sizinle 😊cinsiyetimiz kız ama değişen çok görünce acaba değişirmi diye tereddüt ettiğim için biley almadım daha 😊17. Haftada öğrendik inşallah değişmez. Siz kaçta öğrendiniz acaba cinsiyeti
Symazturk nntok benim de hiç belli değil kimse anlamıyor ben böyle memnunum hiç takmayın bence birkaç haftaya daha da belli olacağız 🤭😀
ikizcanlarim2021 escmrk daha erken de olabilir çünkü benim ikiz ikizler biraz daha erken doğuyor muş ya inşallah 35-36 ya kadar bekler bebelerim
Berfin3 Sdabd bizim 1 Eylül görünüyor ama bizde sıkışalim bi araya Ağustos sayılır dimi 😄 17 olduk bugün teyzelerr 💙
aycakenal2 19+5 olduk bizde midemde ağrı oluyo acıyo çok kasıklarımdada normal dediler büyüdüğü için bizimde inşallah Ağustos başı gibi oğlum olucak💙🙏🙏
Seyda652 nntok yaaaa az kaldı bi kaç haftaya çıkar takma kafana sende hep dar gitin dicemde bu seferde nazara falan gelirsin
nntok Seyda652 evet nazara inanan biriyim hemşireyım bnde ama inanınki terzi kendi söküğünü gerçekten dikemiyor ilk gebeliğim kalp durmasıyla sonlandı o yüzden çok tedirginim ister istemez..
Seyda652 nntok tabiki anlıyorum seni bende ilk gebeliğimi 24 haftalık erken doğumla kaybettim 70 gün savas verdi yavrum sonra tek yumurta ikizlerine hamile kaldım kırkımdan sonra onlarıda 17 haftalıkken düşükle kaybettim şimdi üçüncü gebeliğim ve serklajlıyım imtihan dünyasındayız Rabim alnımızın akıyla cıkmayı nasip etsin bide şöyle düşünüyorum kötü düşünüp hamileliğimide kendime zehir etmemeliyim
Anja Bizde bugün tam 19 + 0 olduk👼🏼 halen cinsiyetini ogrenemedik en son 15 + 6 gittik gostermedi kendini, haftaya detaylida insallah belli olur🤲🏻 Rabbim nasip ederse 18 agustos dogum gosteriyor🤲🏻👼🏼
Seyda652 nntok bende rahim agzı yetmezliği var canım bundan sebep erken doğum yapıyorum 13 haftalıkken rahim agzına dikiş atıldı