escmrk ikizcanlarim2021 kaç haftalıksınız şu an farklı bi uygulamadan da takip ediyorum 4 ağustostan sonrasını sağlıklı doğum olarak gösteriyo
mavipinokyo 26 ağustos tahmini doğum :) bir oğlumuz olacak inşallah bende ufak ufak hissetmeye başladim son bir haftada.. çok güzel bi duygu Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımızı 🤗
Seyda652 Havvanur96 benim kız 15 haftalıkken gösterdi kendini☺️Kasık agrısı o sekilde bendede oluyo bencede normaldir cok şiddetlenmedigi sürece sıkıntı olcagını düşünmüyorum bulantı içinde hap kullanıyomusn ben en basından beri prilam kullandım cok şükür hiç kusmadım
Havvanur96 Seyda652 Bende başından beri prilam kullandım ona rağmen bulantım oluyordu hala kullanıyorum ve hala da devam ediyor 20+5 olduk
escmrk ikizcanlarim2021 10 ağustos gibi olabilir ama bi kaç hafta erkende olabilir belki 36dan sonra normal sayılıyormuş çünkü
Seyda652 Minikkoalaveannesi bizde 40 haftayı beklersek 24 agustos görünüyo ama serklajlı oldugum için 37 haftayada razıyım hayırlısı bakalım
nntok Seyda652 insallah bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza alırız.. karnınız ne durumda büyüdü mü ben her gün aynaya bakıyorum 😌
ikizcanlarim2021 escmrk daha erken de olabilir çünkü benim ikiz ikizler biraz daha erken doğuyor muş ya inşallah 35-36 ya kadar bekler bebelerim
nntok Seyda652 yani dar giyindğim zaman belli oluyor bol giyinince kimse anlamıyor daha normal herhalde 😇 bu ara taktım kafaya çünkü bi an önce çıksın istiyorum
Symazturk nntok benim de hiç belli değil kimse anlamıyor ben böyle memnunum hiç takmayın bence birkaç haftaya daha da belli olacağız 🤭😀
Seyda652 nntok yaaaa az kaldı bi kaç haftaya çıkar takma kafana sende hep dar gitin dicemde bu seferde nazara falan gelirsin