Anja Birfincanlatte ben ondan once 11 haftalikken gittim ve cinsiyeti sordugumda bir ay sonra belli olur denmisti ama malesef ki kapatti bacaklari bu yuzden herzaman ogrenemeyebiliyor insan.. detayliyi beklemek zorundayim bakalim ne olucak
Seyda652 nntok bende rahim agzı yetmezliği var canım bundan sebep erken doğum yapıyorum 13 haftalıkken rahim agzına dikiş atıldı
Birfincanlatte Seyda652 benim 2. Gebeliğim ilkindede olmuştum bunda 14. Haftada oldum 18 haftalığım şuan güzel gibi ama çok karnım ağrıyor pek yürümüyorum falan
leyla_ok Hoşgeldin 20+0 👼🏻Çocuğumu severken evde karnımı sallayıp hangi ara büyüdün anneeeeeem diye bağırıyorum evde 😂 aklımı yitireceğim 😅
Seyda652 Birfincanlatte karın agrınız neden oluyo acaba doktorunuzla görüştünüzmü? Benimde ilk serklajım
Birfincanlatte Seyda652 karnım çok ağrıyor diyorum ama pek ilgili bir dr degil. Dr ve şehir değişikligi yaptık mecburen istanbuldaki dr çok iyiydi ama bu sorsan da mırın kırın rahim agzın iyi diyo karın agrısına cvp vermiyo degişik
Seyda652 Nerde oturuyosunz suan bi doktor nasıl ilgisiz olabilirki ya anlamıyorum heleki bizim gibi risk tasıyan hamileler varken
Linnea Merveysel15 öyle tabiki sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil. Tam gününde gelen çocuk azdır heralde 🤗
Yasemin0728 Sdabd 17 Ağustos gözüküyor bizimkide bakalım nasip kısmet Rabbim hepimizinkini sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Havvanur96 Seyda652 Bende başından beri prilam kullandım ona rağmen bulantım oluyordu hala kullanıyorum ve hala da devam ediyor 20+5 olduk
Buseninannesi_21 Sdabd 22 ağustos benimde inşAllah Allah sağlıkla kucağımıza aliriz insallah yavrularimizi 👼