escmrk Sdabd benimde 24 ağustos görünüyor uygulamada ama bakalım bebişlerimiz son güne kadar dayanabilecek mi 🥰
Havvanur96 Sdabd benimki de Ağustos 5 tahminen ama ne olacağını bilemeyiz sağlıkla hayırla alalım inşallah kucağımıza 🥰
2bebis1anne Tam 18 haftalik oldum şükürler olsun zaman su gibi geciyo benim sezeryan olucak tahminen 2.haftasi falan olur
Seyda652 18 haftalık olduk şükürler olsun hanımlar artık cinsiyetimiz net kız🌸varmı agrınız sızınız yada bi sıkıntınız ben riskli gebeyim 3.gebeliğim ve serklajlıyım artık kontrollerim haftada 1 her hafta gidicem
Havvanur96 Seyda652 ya ne güzel cinsiyetini öğrenmissiniz biz 20 haftalık olduk hala göstermedi ☺️ kasık ağrılarım oluyor arada bi bıçak batar gibi ağrı giriyor normal mi bilemiyorum büyüdüğü için normal diyorlar. Bide geçmek bitmek bilmeyen bulantılarım var hala geçmedi malesef 😔
nntok Seyda652 insallah bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza alırız.. karnınız ne durumda büyüdü mü ben her gün aynaya bakıyorum 😌
psychologist Benim kızım da ağustos 12 gözüküyor 😍 19+6olduk. Biseyler almaya başladınız mı? Ben almadım bir iki tane battaniye va dışında
Havvanur96 psychologist ben daha bişey almadım en azından 7 8 aylık oluncaya kadar da almayı düşünmüyorum bi anda çıkılır hepsi alınır inşallah ☺️ bende kendim el emeği bi battaniye ördüm 🥰
Seyda652 Havvanur96 benim kız 15 haftalıkken gösterdi kendini☺️Kasık agrısı o sekilde bendede oluyo bencede normaldir cok şiddetlenmedigi sürece sıkıntı olcagını düşünmüyorum bulantı içinde hap kullanıyomusn ben en basından beri prilam kullandım cok şükür hiç kusmadım
escmrk ikizcanlarim2021 kaç haftalıksınız şu an farklı bi uygulamadan da takip ediyorum 4 ağustostan sonrasını sağlıklı doğum olarak gösteriyo
Minikkoalaveannesi Bizde an itibariyle 18. Haftaya giriş yaptık. 25 Ağustos gösteriyor hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucağımıza🥰😁😍🤰
Seyda652 Minikkoalaveannesi bizde 40 haftayı beklersek 24 agustos görünüyo ama serklajlı oldugum için 37 haftayada razıyım hayırlısı bakalım