ebru_d_ Ylnzkus12 cnm ben adetim 2 gun gecince test yaptim silik cikti cizgi 2 gun sonra yine test yaptim belirgin cikti araya hafta soni girdi derken dun kan verip bugun sonucumu aldim oyle persembe de hastaneye gidicem ins
ebru_d_ tipikbiryayburcu cnm bide bugun saglik ocagina gitmeden e nabiza baktim hala sonuc dusmemisti saglik ocaymgi sanirim hemen sonuc girmiyo maalesef ya da degisiyodur farkli saglik ocaklari
tipikbiryayburcu ebru_d_ canım bazılarının düşüyormuş ama benim gebelikten önce yaptırdığım kan tahlili düşmemiştin gidip almak zorunda kalmıştım. Birde sağlık ocağı kanı beklettiği için değerler farklı çıkabiliyormuş
ebru_d_ tipikbiryayburcu bide canim biz bulundugumuz yere yeni tasindik kaydim da yok.saglik ocaginda o yuzden de sisteme dusurmemis olabilirler hic bilemedim bende onu evet bazi saglik ocaklari sisteme geciriyomus sanirim 🙏
Didemmmmm Ylnzkus12 canım benimde 3 gün var önce test yaptım silik çıkınca gittim Kan Verdim 48 çıktı inşallah sende güzel haberler alırsın 🙏
tipikbiryayburcu ebru_d_ İnşallah düşer canım sisteme olmazsa gidip doktordan alırsın bizi de haberdar et güzel haberlerle gel inşallah 😍
Elifdikel Ylnzkus12 İnslalah güzel sonuçlar alırsınız e nabiza geç düşer direkt kan verdiğiniz yerin laboratuvar sonuçlarına bakabilirsiniz netten ;)
ebru_d_ Srpllll bende pek goremedim bi dah test yap bence daginik duruyo arkadasin dedigi gibi 🙏 ins vardir cnm hayirlisiyla
ebru_d_ tipikbiryayburcu cnm bugun gidip ogrendim ben yukarda yazdim da gormedin 😘 dun konusunca sisteme duserse haber veririm dedim ya sana ondan bilgi vereyim dedim cnm 😊 718 cikti benim cnm 🙏
tipikbiryayburcu ebru_d_ Aay görmemişim ben onu 😬 Yaa çok sevindim canım 😍😍 Adetin geçmiş miydiii? Ayy bir sürü gebe olduk aynı zamanlarda beraber takip ederiz inşallah 😍
ebru_d_ sehrengiz_8 cnm adetim 2 gun gecince bi test yaptim silik cikti 2 gun sonra yine yaptim belirgin cikti sonra araya hafta sonu girdi dun kan verdim bugun sonuc aldim cnm bugun 8 gun gecikmis oldu
Limonumsu Ylnzkus12 canım inşallah hayırlı haberler alırsın 🥰 2 saate sonuç çıksa bile e nabıza genelde geç düşüyor eger özel hastanede kan verdiysen hastaneyi direk arayıp öğren istersen muhtemelen çıkmıştır çünkü 2 saate 🥰