Ylnzkus12 Kızlar biraz önce kan verdim betama baktırmak icin dua edin lütfen güzel sonuclar aliyim birazdan öğrenicem e nabızdan
Ylnzkus12 2 saat dediler ama hala çıkmadı meraktan ölücem sağolun kızlar dualarınız için hepimizin yuzu gulsun artık
Limonumsu Ylnzkus12 canım inşallah hayırlı haberler alırsın 🥰 2 saate sonuç çıksa bile e nabıza genelde geç düşüyor eger özel hastanede kan verdiysen hastaneyi direk arayıp öğren istersen muhtemelen çıkmıştır çünkü 2 saate 🥰
ebru_d_ Ylnzkus12 ins yuksek cikar ben de bugun kan tahlil sonucumu aldim cok sukud 😍 ins her sey yolunda gider hepimiz icin 😊
ebru_d_ tipikbiryayburcu cnm bide bugun saglik ocagina gitmeden e nabiza baktim hala sonuc dusmemisti saglik ocaymgi sanirim hemen sonuc girmiyo maalesef ya da degisiyodur farkli saglik ocaklari
ebru_d_ Ylnzkus12 cnm ben adetim 2 gun gecince test yaptim silik cikti cizgi 2 gun sonra yine test yaptim belirgin cikti araya hafta soni girdi derken dun kan verip bugun sonucumu aldim oyle persembe de hastaneye gidicem ins
Srpllll https://imgyukle.com/i/NZV5RS benimde adete 3 gun kala erken gebelik testi sizce varmı adetim gelmezse kan vericem
ebru_d_ Srpllll bende pek goremedim bi dah test yap bence daginik duruyo arkadasin dedigi gibi 🙏 ins vardir cnm hayirlisiyla