Dua35 tonbikinannesi normal ama çok arttı iştahım ve dediğim gibi meyveyi çok abartıyorum 🤩bundan sonra çok alırım sanırım
Sumyyealr masallarin ben daha yeniyim hanımlar yorumlarınızı okudum baya biri uzun bir yolculuk bekliyor beni 😂 daha 5+2 😢ve ilk gebeliğim
Mihrac54 Yorumları okudukça bende mi anormallik var diyorum 24+6 dayiz 15 kilo aldım bile 😂🤭 hatta 5 kiloyu ilk 3 ayda almıştım 🤭 50 kilo ile hamile kaldım birde daha öncesinde 45 kiloydum ve kolay kolay kilo alabilen bi insan değildim 😬
Susamtanem2 masallarin ilk hamileliğimde 40 hatada 9 kg almıştım Allah ne verdiyse yedim gece bile biseyler yapar yerdin herkes 100 kg olacaksın dedi 70 olmadan doğum yaptım 2. De 12 haftalık olduk henüz hiç almadım 2.5 kg kadar verdim bakalım daha yol uzun ikinci nasıl olaxak merak ediyorum ama kg alsam da korkmuyorum sağlıklı olalım kilo alınır verilir 💃🤰
Elif3534 serenty_123 ben de 18. Haftadayım 3 kilo almışım. Sizin gibi 50 ile kaldım ve kendimi iyi hissediyorum 😅 görünce yazmak istedim durumlar aynı diye
serenty_123 Elif3534 vallahi kilo veriliyor cnm benim bebekler sağlıklı olsun 😅 ben ilk oğlumda 52 kilo hamile kaldım 64 kilo doğuma gittim çocuk doğdu 3300 gram 6 aylık oldu ben 45 kiloya düştüm uykusuzluktan yani
MerveKaya38 Oglumveben34 hm ben 57 ile kaldım 57 dewam ediyorum diyetisyene gönderdi Dr gtmedim alırım zar
Elif3534 serenty_123 ayy ne güzel bir moral böyle ☺️ Aldığım kilolar fazla mı diyordum. Ama bence de minikler bizi iyice zayıflatacak. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🙏🏻
Kayasbht Zezz gayet normal şeyler merak etmeyin bende yaşadım aynı şeyleri şuan 28 haftalığım . 20 haftada geçer inşallah
serenty_123 Elif3534 uykusuz ve ac kalınca kilo falan kalmıyor bol bol ılık su için süt te yapıyor yağ dokusu falan kalmaz sizinde bebisiniz sağlıkla gelsin insallah🥰❣🌺
Kayasbht EbruSancar canım bu haftanda o kiloyu alman gayet sağlıklı olan ben 28. Haftamdayım toplam 5-6 kilo aldım eşim de öyleydi hatta annemde sürekli baskı yiyordum ama ben hiç dert etmedim kendime kilo demek sağlık demek değil ki ya da bebek kilo alamaz demek değil siz sağlıklı olanı yapıyorsunuz . 20. Haftadan sonra daha çok alırsınız zaten merak etmeyin .