SeydaOz 26 haftalığım 10 kilo aldım. Doktorum dikkat et hızlı alıyorsun dedi ama umrumda değil açıkçası. Sonuçta gebelik bu illa ki sonrasında kilo kalacak. E acıkıyorum ki yiyorum alacağım tabi. Bir sağlık problemim de yok. Bebeğim de gayet sağlıklı. Alırım istediğim kadar 🤣
Neslihanumt 26+6 ben yine 1 kilo kaybetmişim ,almaya başlamadım ,nasıl 10 kilo aldınız ya ,iyi biseymi kötü mü anlamadım
Duamm ElifKarata Canım sen öndenmi gidiyosun biz senle aynı günlerdeyiz 26.2 olman gerekmiyomu yoksa kabataslakmı hesaplyosun😊
Ladess 24+1 4kilo aldım ,bakalım dikkat ediyorum son 2ay çok alırsın diyor herkes 🙈o zamana saklıyorum iştahımı 😂😂
Songul42 Edarya yok canım benim 2. Bu ama uzerinden cok zaman gectigi icin unutmusum malesef nasil kilo alindigini🤣🤣🤣
BusraMuratS 26+5 iz 4 kilo aldık ama ilk aylar 4 kilo vermiştim başlangıç kilomdayım almış oluyomuyum 🙄😅
ElifKarata Rzgrmrv93 canm nasıl 1 kılo oluyor benm bebiş 24. Haftamda 870 gramdı 27. Haftada rahat 1 kılo olur plesantası amnıyon sıvısı bence daha fazladır yani mantıken
Rzgrmrv93 ElifKarata her ay doktor tartıyo ama ben oncesinde 3 kilo vermiştim 99 ile hamile kaldım suan 97 kiloyum verdigim 3 kilodan 1 kilo aldım sadece 25. Haftada bebiş 804 gramdı☺️ Bende anlamadım nasıl iş ama tartı oyle gösteriyo