AycanFb Halek 27.haftamdayım en son 10 kilo almıştım 2 hafta öncesi gittiğimde zaten çok zayıftım doktorum 20’ye kadar yolun var dedi🤣🤣🤣
Edarya 25+3 haftalığız. 11 kilo almışım 😂 bugüne kadar hiç dikkat etmedim kiloma ama artık ediyorum 🤗
Songul42 Edarya ay bende mutlu oldum ben de benim kadar alan görmemiştim burda bulduk birbirimizi 25+3 bende ama asıl bundan sonra geliyor kilolar canim dikkatte etsek
Edarya Songul42 hiç dikkat etmedim ben ya taaaki 1 hazirana kadar 😂 evde tartım da yoktu doktor yavaş git napıyosun sen dedi hemen gittik annemle bi tartı aldık artık bende yediklerime dikkat ediyorum. İlk gebelik mi seninde 😊
Halek Deletedmom67 bende 9 kilo gibi aldım aynı şekilde doktorum her defa kilo için uyarıyor 🤦♀️🤷♀️
Songul42 Edarya yok canım benim 2. Bu ama uzerinden cok zaman gectigi icin unutmusum malesef nasil kilo alindigini🤣🤣🤣
Duamm ElifKarata Canım sen öndenmi gidiyosun biz senle aynı günlerdeyiz 26.2 olman gerekmiyomu yoksa kabataslakmı hesaplyosun😊
Meliss 26 haftalık olacam 3 kilo aldım 😊🙏ama beslenme düzeni ayarladım kendime dikkat ediyorum yani 😂