Rzgrmrv93 ElifKarata her ay doktor tartıyo ama ben oncesinde 3 kilo vermiştim 99 ile hamile kaldım suan 97 kiloyum verdigim 3 kilodan 1 kilo aldım sadece 25. Haftada bebiş 804 gramdı☺️ Bende anlamadım nasıl iş ama tartı oyle gösteriyo
ElifKarata Rzgrmrv93 hmm anladım canm belki bünye meselesi tabiki ama şaşırtıcı ☺️🤗 almaman da çok güzel ama
AycanFb Kibarbaby 46 canım çok nadir zamanlarda 48 oluyordum o da 2 gün sürüyor sürmüyordu bi bakıyordum yine 46 ☺️☺️ Ama ben 48de kalmış gibi hesaplıyorum hep ☺️
Ladess Kibarbaby ama ben ciddi çok dikkat ediyorum ekmek 🥖 sadecekahvaltıda mesela 😂😂bol su 💦 içiyorum 😬😬yoksa şimdi +10dum 🙈🙈
Rzgrmrv93 ElifKarata bende doktorumda çok şaşkınız gerçekten. Ki ağzım hiç boş durmaz habire karnım aç ama günde 4 litre su içiyorum ☺️ Belki ondandır diyorum ama bilmiyorum valla
0114 Halek 26+2 yizbugun 6.5 kilo almisim ama 3 kilosunu sadcee bu ay aldim 5.5 ay boyunca sadece 3.5 kilo almıştım😊
Ikinciyibekliyorum Deletedmom67 evet canim ilk 3 ay 8 kilo da verdim. 80 kilo ile hamile kaldim suanda 72.400 gram geliyorum Ama iştahlı bir hamilelik geçirmiyorum 26+4 gunluguz 🤦♀️🤗
AycanFb Kibarbaby Ben çok yedim canım ya doyma hissim yoktu resmen🤣🤣 Şimdi yaz geldi diye iştahım eskisi gib yok birde ramazan olunca tek başına öyle çok yiyemiyorum🤣🤣
ElifKarata Rzgrmrv93 👶😊🙏 boşver daha güzel kılo almamak bende aldm ama nereye gidiyor bu kılolar bilmiyorm 👶😍😘 bir tek göbeğimde var hep oraya gidiyor
Halek Deletedmom67 bende 9 kilo gibi aldım aynı şekilde doktorum her defa kilo için uyarıyor 🤦♀️🤷♀️
Nuranaliayaz1 Halek tam 26 haftaligim 9 kilo aldım bulantılarım olmadığı için ilk aylardan başladım kilo almaya ama sanki şimdi daha yavaş almaya başlıyorum geçen ay 1 kilo almıştım sadece yavaşlıyor galiba artik
Asli_19 Ya kızlar konuyla alakasız ama boğaz ağrısına ne iyi gelir biliyormusunuz çok kötü oldum ya😤😢