Ben 2 ana 2 ara öğün besleniyorum. Kahvaltımı hazırlamadan 1 kaşık pekmezi biraz limonla içiyorum.Sabah 10-11 gibi kahvaltıda 2 yumurta,peynir, zeytin, meyve çeşitleri, domates, salatalık,avakado, ceviz, kahvaltılık sos, 1 dilim tam buğday ekmek bunlardan azar azar koyup uzun bir kahvaltı yapıyorum hatta zor bitiriyorum.
Öğleden sonra 4-5 arası genelde 1 muz ve kuruyemiş yiyorum
Akşam 7-8 arası evde ne varsa tencere yemeklerinden yiyorum yanına salata/meze ama çok abartmıyorum. Eti yemeklerin içinde yemeğe gayret ediyorum.
Tavuk hiç tüketmiyorum. Her türlü paketli gıdadan uzak duruyorum ve mevsim dışı meyvelerin sadece tadına bakıyorum. Ekmeği sadece sabah kahvaltıda yiyorum.Karbonhidrat pilav,börek,makarna vs çok az miktarla nadir tüketiyorum.
Akşam Yemekten sonra 9-10 arası bir porsiyon daha meyve yiyorum.
14 haftalığım 53 kiloyla başladım boyum 169 henüz kilo almadım gibi ama günden güne değişiyor bazen 500 gr fazla çıkıyorum 🤷🏻♀️
Hamilelikten önce sabah kahvaltısını atlardım, poğaça yerdim bazen, eskiden aç gezmek benim için çok normal bi durumdu ama şimdi aç kalırımda bebeğime bişey olur diye korkuyorum o yüzden sabah çok iyi kahvaltı yapıyorum. Onunla günün büyük kısmını tamamlıyorum. Bebeğimi besleyecek şeyleri yemeğe gayret ediyorum. Akşamda sebze , protein ağırlıklı beslenmeye gayret ediyorum.