Semanurclskn Benim doktorum 18.haftam itibari ile bana beslenme listesi oluşturdu. O listeden dışarı çıkmadım. 35 haftalık ikiz gebeyim 9 kilo aldım sadece şükür sadece bebeklerime oldu o kiloda☺️
karbonhidrattan uzak protein ağırlıklı bir beslenme şeklim var. Sabahları muhakkak yumurta,peynir,kaşar,zeytin,salatalık-domates,kapya biber,avakado kapanışta da ev yapımı 1 tatlı kaşığı ceviz reçeli😋Ara öğün 3 yemek kaşığı yulafın içine 4 yemek kaşığı ev yoğurdu içine 2 tane muz doğrayıp 1 tatlı kaşığı bal ekleyip yiyorum bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyor yulaf💪Öğlen yemeği olarak muhakkak vitaminli bir çorba; tavuk, et veya ilik suyuna sebze çorbaları gibi yanında bir dilim esmer ekmek..akşam üstü gibi ceviz ve fındık yanında kefir ile birlikte..akşam yemeklerimde genellikle haftanın 4 günü et 2 günü balık 1 günü tavuk gibi oluyor. Etin balığın yanına muhakkak buharda yada fırında pişmiş sebze yada sebze tencere yemeği, tavuk yanınada bulgur pilavı yada nadirende olsa erişte oluyor. Birde yemekten sonra ayva veya nar muhakkak yerim🙋🏻♀️