Mrw-mrw Semanurclskn evet var diyetisyen kontrolunde 13. Haftada basladim suan 14+3 teyim kisa surede 1.2 kg verdim canim. 12. Haftaya kadar da zaten kilomda bir degisim olmamisti cunku doktorum da olmasin az az sık sık ye demisti istahimda yoktu. Ama diyetisyenler gebelere baya baya doyurucu seyler veriyor haftasina göre ben cok memnunum 3 ana 3 ara ogun olarak bazen verdiklerini tam yapamadim bile ona ragmen guzel sonuç 😊
Bsragrl archmom Ben sabahları hafif bi kahvaltı yapıyorum saat 2-3 e doğru mutlaka acıkıyorum ve dün ne yemek pişirmişsem onu yiyorum tabi aralarda hep meyve vs. Hamile olmadan önce 58-59 kilo idim bir anda 3 aylık süre de mide bulantıları ve kusmalardan 54 e düştüm 4. Aya giriyorum yeni yeni yemeye çalışıyorum ama hala 1 gram Bile alamamışım 54 den :(
archmom Bsragrl zaten ilk 4 ay pek alınmıyor canım hiç sıkma canını . 24. Haftadan sonra alırsın 🙏🏻 Bende ilk 4 ay zayıf olmama ragmen 1 -2 kilo almışımdır 🙏🏻🥰
Hiraumut Merhaba kızlar. Ben 7 haftalık hamileyim. Kilo veriyorum hep. Mide bulantim bi haftadır başlamış. Meyve hariç doğru düzgün bisey yiyemiyorum. Zaten tavuk ve ekmek görmek bile istemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım kızlar?
Ruj000 Hiraumut sabır et sadece ilk haftalarda vermk normal bende iki kilo verdim kusmuyordum ama bulanti tiksnme vardi 3haftadr falan biraz gecti bir kilosunu geri aldm şu an sabit gidiyor kilom 12.haftamdayim cok çok aşırı kilo kaybetmiyorsan normal heleki doktorun verdgi vitaminleri kullanabiliyorsan hic sıkıntı yok
naz_tugce zerina_010203 sen iyisin ben 17 haftada 6 kilo aldım bugün doktora sordum hamurişi falan yeme dedi zaten yemiyorum ki nasıl alıyorum anlamadım
Harikaa Semanurclskn genelde aç karnına diye duyuyorum bende kullanıyorum son günlerde rahatsız ediyo beni bu yüzden merak ettim
Semanurclskn Harikaa kullanma klavuzunda yazar zaten benimkinde kutunun üstünde yazıyor tok karnına 1 tane diye
Hatice1_ Semanurclskn ben şu an da 40.haftamdayım insan vucudundan vücuduna değişiyor çok dikkat ederek herşeyden yedim sebze meyve et tavuk süt ürünleri yemişler 20 kilo aldım ama hala ne şişiyorum ne de ağır hissediyorum bebeğim kilosu 3700 oldu bile bu hafta da bekliyoruz bakalım bence sağlıklı olan gerçeği tüket ve ara öğünde porsiyonlar küçük tut ben öyle yaptım 🙈🥰
Lilis zeytinkiz mide bulantısından birşey yiyemiyorum yediğimde gidiyor günde 5,6 kez istiğfar etmekten artık
zeytinkiz Lilis ayyy canım geçer inşallah bende iştahsızlık vardı mide bulantısı yoktu. Sarı lebleyi bulantı ya iyi geliyor diyorlar ama dene istersen 😔
Busrasezgin Semanurclskn kuru yemis kuru kayisi incir hurma tuketiyorum canim normal yemekte yiyorum kahvemide iciyorum gunde bi tane cay pek icmiyorum midemi eksitiyor meyve suyu cok seviyorum muz bide cilek 😃😃😃😃 yerim surekli
naz_tugce Yaseminatik57 ya sende benim gibisin bende ikiz 17. Haftam 6 kilo aldım doktor dikkat et dedi yemene 😟
Yaseminatik57 brcozdmr-068906. Bende doktorumla konuşucam 14 haftalık ikizlerim var malesef 6 kilo almışım günde 2.5 litre suyumuda içerim ama fayda yok napıcö bilmiyorum ilerisini düşünemiyorum😞