Gizem93- Semanurclskn Önceden ara öğün nedir bilmezdim çünkü sürekli aç haldeyim ve kuruyemiş süt ürünleri falan doyurmuyordu beni 😂 baktım kilo alıyorum doktorum da dedi karbonhidrattan uzak dur diye ben de şimdi olabildiğince şekeri kestim tuz çok az kullanıyorum ve ara öğünlerimde çiğ badem ceviz kefir süt ayran yoğurt meyve bu tarz şeylerle geçiştiriyorum alıştım artık
Pirincveannesi Gizem93- ama insan yinrde doymuyı dimi 😂 alışıyorsun ama yinede açsın bende ara öğünde kuruyemiş yiyorum tok tutsun diyede muz yiyorum ama brni maksimum yarım saat tutuyo sonra gene aç ben 😂
Semanurclskn Pirincveannesi bende öyle kuru yemiş portakal suyu falan içtim önce baktım hiç doyurmadı sonra bi tane de ayran içtim hala açım en son 3 kaşık pilav yedim de öyle tuttu midemi biraz 😄 1 1 buçuk saat falan😂
Semanur72 Betul-25 evet Vala öyle bende öyleydim çok şükür şuan 5 gorecem 3 hafta önce rahatladım 4 te düzeldim tabı bu kişiden kişiye değişir kımı doğuma kadr kımı 3 buçukta 4 te yada herkesın farklı ınş senınde geçer
Mervisr 19.haftaya girdik koku problemi yaşadığım için yemek görmek dahi istemiyorum herşey kokuyor. peynir domates oldu resmen tüm beslenmem başka ne yesem çöp gibi geliyor tat bozukluğu da oluştu.aynı durum da olan varmı
Elifkalacos 14+4 haftadayım, çalışıyorum iştahım ilk haftalar da çok vardı şuan hiç birşey yemek istemiyorum 😕 birde nefes darlığı çok oluyor bu ara normal mi ?
Ftmagull Semanurclskn bende birden ister istemez kilo aldım😕 iştahım açıldı baya ara öğün süt kuru üzüm badem ceviz fındık meyve hangisini o ara istersem yiyorum
Ftmasanli Semanurclskn 37+5 deyim. Aralarda hırma yada havuç elma gibi meyve yiyorum tam açlık basmadan son haftalarda hamur işine ara vermek iyi oluyormuş
E_serap25 Ftmasanli bende şey duymuştum meryem ana otu onu doğuma 1 hafta kala tüketmek de doğumu kolaylaştırıyormuş ben daha denemedim ilk gebeliğim 28 . Haftadayım daha
Seda1992 Asla diyet yapamam😂yemek yemeyi seviyorum ne canım isterse yiyorum çok şükür şimdilik kilo almadım dördüncü ayımdayım
brcozdmr-068906 6 aylik hamileyim 70 kiloyla hamile kldım sabah tartıldım 77 geldim cok moralim bozuldu.Oturdum ağladım.😥Çarşamba günü kontrolüm var doktoruma dicem bakalım bana nasıl bir yol önericek bana🤷🏻♀️
Yaseminatik57 brcozdmr-068906. Bende doktorumla konuşucam 14 haftalık ikizlerim var malesef 6 kilo almışım günde 2.5 litre suyumuda içerim ama fayda yok napıcö bilmiyorum ilerisini düşünemiyorum😞
Oznur_08 Semanurclskn hiç yeme düzenim yok maalesef 😂 acıktıkça yiyorum buara herşeyi yeme isteği var herşeyi ağzıma doldurasım 😂 doktor kan şekerin düştüğü için dedi kendimi frenliyorum
Gozde939e99e Günlük 1 litre süt❗sabah 2 adet yumurta❗ara ögün ceviz kaju fındık badem❗öglen ve aksam corba kasesiyle yoğurt yemek olarak sebze et tavuk ne yaparsam artik ama beyaz süt urunlerine cok dikkat ediyorum