N_A_Z_L_I_M MeliSeliMelih Benim planlı oldu 3. Gebeliğim oğlum 8 yaşında kızım 6 buçuk yaşında bir oğluşum daha olacak Allahın izniyle 🥰
hulyaaksoy Çoğunluk erkek bebek mi acaba 2 kız annesi olarak gönlümden geçen erkek bebek ama rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah
rukiyeeefeee hulyaaksoy aliimran suresi 38. ayryi okuyunnbol bol erkek bebek için bende 36. ayeti okudum sürekli kız bebek için çok şükür rabbim nasip etti 🥰🤲🏻
hulyaaksoy Zeynep_03 yok canım 5 haftalığız inşallah benimde erkek olur 2 kızım var biri 9 yaşında diğeri 4 yaşında 🥰
Bebeklimm Çoğu planlıymış benim oğlum 4 kızım 16 aylık ikisini büyütmeyi beklerken beklenmedik bi paşa geliyor hayırla gelsin artık 😄
Mavilotta Bebeklimm 4 aylık ve 16 aylık mıı oo maşallah hepsi arasında 1 er yaş olacak desene🤭🤭 sağlıkla kavuşun inşallah
Minalya_2 Benimde çok şükür 2 kızım var bi düşüğüm var 2. Sürpriz hamileyim çok şükür 23 haftalığız bir hanfendi daha geliyor sağlıkla inşallah
Sedef88 hulyaaksoy daha 8 haftalığız canım doktorumuz 12 haftalıkken gel dedi o zaman öğrenicez kısmet olursa