Eema Gul_meftun biz daha yolun başındayız 12 haftalığız yaşınız kaç Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gul_meftun Eema amin hepimizinkini sağlıkla kucağına aldırsın. Yaşım 36 en büyük çoçuğum 17 yaşında ve bu 4. Sezaryen Allah hayırlısını nasip etsin
Egeymen hulyaaksoy 5 yaşında Bi oğlum var, Bi tane de cennet kuşu olan melek oğlum var şimdi 22 haftalık kızıma hamileyim 🙏
Mavilotta Bebeklimm 4 aylık ve 16 aylık mıı oo maşallah hepsi arasında 1 er yaş olacak desene🤭🤭 sağlıkla kavuşun inşallah
Morperi Bebeğimi beklememe rağmen paylaşıma girip baktım 🤗 nasip olurda o gücü kendimde bulursam 3. Bebek çok isterim 😚
Mavilotta hulyaaksoy 2 oğlum oldu. Birini 1 yaşındayken kaybettim. Küçük 4 yaşına girmek üzere, o da yaşasaydı 5 buçuk yaşında olacaktı. Şimdi de 28 haftalık kızıma hamileyim 💕
hulyaaksoy Mavilotta cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var😊 rabbim diğer evlatlarınıza sağlıklı ömür versin inşallah
EceElif hulyaaksoy bizimde 3. Bebeğimiz iki oğlumuz var. Korunurken hamile kaldım. Kiz bebek çok istemişti esim kismet oldu. Yarin doğuyor inşallah. Rabbım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.