minikserce00 Kubra5328 90 gun kaldı ikinci gebelıgım ilki normaldi hersey yolunda giderse buda normal olur inş
Mandalina91 minikserce00 normal doğum sonrasında vajinada kesik yırtık vs oluştu mu? İlişkinizde sorun çıkardı mı?
Kubra5328 1prenses1prens-moms uygulamaya göre 38 gun kaldi doktorum nisan sonu ya da amayis basi dedi Allah bilir belli de olmaz diyor ama nisanın 10 undan sonr aherqn hazırlıklı ol diyor henuz normal ya da sezeryan diye bisey demedi nstye falan baglandm falan fakat hiç aşağıdan makine olmadm tercihim normalden yana ama şartlar neyi gösterir bilmiyorum ins hepimiz hi ayazda sağ salim sekilde alalım yavrularımızın kucağımıza ya 🤲🙈 birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum cunku bu son gunlerde
1prenses1prens-moms Kubra5328 amin canım öyle gerçekten korku heyecan mutluluk hepsi birbirine girmiş durumda🥰🥰
Isilhanim87 27 kaldığı yazıyor ancak bugün sancılarım var , doğum şeklini bende bilmiuorum çati muayenesi bile olmadım daha. Genelde uygulamaya göre mi geliyor bebekler yoksa daha mı erken acaba burdan mezun olan anneler bilir :)
Elze Kubra5328 uygulamaya gore 31 gun ama sezaryan olucam ıcın daha erken olacak gunu belli degil daha 🤗
Elifeslem Y-123 benimde 91gunum kaldı ama sezeryanli benimde ikincisi doğumunuz ne zaman deddi doktor size
Ebruusimsekk Kubra5328 uygulamaya göre 17 ama o kadar beklemicek gibi bakalım hayırlısı hergün hergün gelicek mi diye düşünmekten gerçekten psikolojim bozuldu
Tugba1421 Ebruusimsekk bende aynı canım yaa bugün bi kaç yerde ağrım cıkmış nstde düzene girerse gelirsin dedi insan kendini dinlemekten alikoyamiyo baskılar hafif ağrılar var ama gelip geciyo devamı gelecek mi diye diye psikolojikmen zor oluyo
Umay05 12gün gözüküyor amaa ne sancı var ne bi belirtii🤷♀️ Etrafımda ki herkes hadi artık doğur diyor bense elimde hurma altımda plates topu bekliyorum😂
Tugba1421 maria12 bugün kontrolumde sordum doktora benim 3.gebeligim doğum anında girebilir kanala belli olmaz dedi sanki daha önce olmaz demek istemiş gibi
Helinrojbinn son 6 ama hicbir belirti yok dogumu hizlandirmak icin ne yapmaliyim ya dayanamiyorum artik 😊