Serpil-3 Kubra5328 benimde birazdan 96 olacak inşallah ama sezaryen olduğu için muhtemelen doktorum gün verecek 35. haftada konuşuruz dedi
Damla_190 Bugün itibariyle gün falan kalmadı 40 haftalık olduk ama bizim bebis biraz nazlı çıktı gelmek istemiyo🤭
MehribanMehmet Damla_190 cinsiyyeti ne? Sorma sebebim genelde kızlar için erkenci diyorlar da onun için. Benim ki kız ve erken olur diye tereddütlüyüm
Tugba1421 Ebruusimsekk bende aynı canım yaa bugün bi kaç yerde ağrım cıkmış nstde düzene girerse gelirsin dedi insan kendini dinlemekten alikoyamiyo baskılar hafif ağrılar var ama gelip geciyo devamı gelecek mi diye diye psikolojikmen zor oluyo
Ebruusimsekk Tugba1421 gerçekten beklemek çok zormuş her an tedbirli olmak aman doğum giderim belki diye diye hiçbirşey yapamaz oldum
Helinrojbinn Kubra5328 yarin basliyim hurmyaa cok duydum faydasiliymiss 😊 evde aksma kadar durmuyorum yok tik yok yuruyus spor ev deki temizlikl karsilaniyo
Rapunzelannesi Kubra5328 241🧿❤️ ilk dogumum da normaldi inş buda normal olmasını isterim Allah hepimizin bebişlerini hayırlaa ve saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsn🧿🤲
Srknglcn_1 Rapunzelannesi benimde 247 gün kaldi ilki normaldi buda inşallah normal saqlikla kucamiza almayi nasip etsin rabbim ❤️❤️