Sema_1983 amşn canım inşallah rabbşm evlatlarımızı bize bağışlasın

Hiç korkma allahın izniyle bebişini belli bir zamandan snra alıp evine çıkıcaksın benm kuzenim 24 haftalık doğum yaptı gebelik zehirlenmesi yaşadı şimdi bir gör durduğunu yerde durmuyo bol bol dua et allahın izniyle geçicek bu günlerin 🙏🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
  • Ayra bunu beğendi.

Mom084 amin canım allah razı olsun rabbim duanı kabul etsin hayırlısıyla

Dlbr allah bağışlasın yeğenini canım darısı ben kızım ve bütün hasta bebeklere inşallah rabbim benim kızımı da bana bağışlasın

• Dlbr bunu yanıtladı.

harece amin inşallah canım rabbşm evlatlarımızı korusun

Ayra Allah bebeğine şifa versin rabbimin mucizesiyle yaşasın sağ salim kucağına al inşallah 🤲🏻

• Ayra bunu yanıtladı.
      • Ayra bunu beğendi.

kalben_duam rabbim duanı kabul etsin kardeşim Allah razı olsun amin inşallah

2bebis1anne allahım kızını sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah darısı benim kızımın başına inşallah

Ayra canım Rabbimin mucizeleri bitmez..içini ferah tut, stres yapma ki sütün gelsin.. Rabbim kucağına alarak eve dönmeyi de nasip etsin..🤲🏼

• Ayra bunu yanıtladı.
          • Ayra bunu beğendi.

Yetgineslihan amin canım allah razı olsun senden hepinizden rabbim dualarını kbul etsin

ebryy amin canım inşallah şuan tek temennm sağlıklı olsun zamanı gelince evimize dönelim

Ayra Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, minik bebişe güç kuvvet versin 🤲🏻❤

• Ayra bunu yanıtladı.
            • Ayra bunu beğendi.

Ayra iyi cok şükür toparlanmaya başladı hamdolsun🤲

• Ayra bunu yanıtladı.
              • Ayra bunu beğendi.

Ayra 600 gr doğup yaşayan sağlıkla büyüyen yakınımın 2tane bebeği var hemdee 🤲🏻 rabbimden umudunu hiç yitirme sadece dua et hakkınızda hayırlısını iste canım Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah hayırlı haberlere kavustursun 🤲🏻

tgul amin canım allah razı olsun