28 haftalık doğum
Umutefe yaa canım rabbim evlatlarımıza şifa versn inşallah iyi olacak miniklerimiz ben rabbime sığındım elhamdğlillah içşm rahat bşraz sütüm gelse daha iyi olavğım ama allahın izniyle oda olacak inaıyorum çok zor ama annelik zaten zoru başarmak değil mi. Rabbim bize sabır evlatlarımıza şifa güç versin
gizemozdemir1990 31 haftadan sonra risk azalıyor mu
gizemozdemir1990 yani. Yaşam şansı artıyor mu
Ayra Allah yazın üzerinden incecik ot bitiriyor,kudreti sonsuz.sizin moral motivasyon ok önemli.once Allah’a sonra kendinize ve evladiniza güvenin.Cocuklar çok kuvvetli bana da doğduğumda bu yaşamaz demişler 🙈çok şükür gayet de sağlıkla yaşıyor ikinci anneliği bekliyorum 💞💞💞💞
gizemozdemir1990 inşallah canım benim inşallah umut her zman var rabbim şifasını esirgemesn evlatlarımızdan rabbim size ve bebeğinize de şifa versin vakti zamanın da sağlıkla kucağına almayı nasp etsin benim kızıma da şifa versin sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin 🙏
Taylanbebek elhamdülillah rabbime inancım sonsuz elbet te kızıma da kendime de inanjyorum elbet ama bebeğime süt götüremeyince kötü oluyorum ister istemez ama umudum var Allaha şükür inşallah yavrum şifasını bulur da evimize döneriz sağlıkla rabbim evlatlarınızı size bağışlasın benim
kızımı da bana bağışlasın
Ayra Rabbim inşallah evladini sana bağışlar sağ salim evinize gidersiniz 21 sene önce kaynimda 28 haftalık doğmuş 2 buçuk ay kadar kuvezde kalmış sonra eve gelmişler simdi bı sıkıntısı yok abisini geçiyor kilosu 21 yaşında 95 kilo düşün boyuda 1 80 falan inşallah evladinda sağ salim çıkacak♥️
Gizem957 evet oyle diyor doktorlar
Ayra inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder sağ saglim sağlıkla çıkar ordan dualarım sizinle 😊😞