Ayra ebryy tşk ederim canım benim ben iyiyim çok şükür biraz ağrım vr ama sezaryen normal yani. Sütüm dün den beri biraz olsun geliyor ama çok çok az ama çok şükür bi şırınga bile olsa bebeğime verebiliyorum
Ayra Gizem957 doktor bişey diyemiyor be kuzum daha çok erken biley demek için çok küçükmüş bebeğim zaman gösterir diyor dua et bol bol dedi gelişme yok ama gerileme de yok dedi. Biraz kilo vermiş ama duanızı eksik etmeyin ne olur kul kula sebeptir kimn duası kabul olur bilinmez rabbim evlatlarımıza şifa versin🙏
Gizem957 Ayra Aminn canım benim insallah bu mübarek günler hürmetine bebeğini sag salim kucağına alırsın Allah hiç birimizi korktugumuz yere ugratmasın 🥰
Nilasyamom Ayra Allahım sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza canım benim. Bugün ben de işyeirndrykrn su sızıntısı gibi bişy yaşadım. Pedimi baya ıslattı kontörle gittim suyu iyiydi azalma yoktu . Ama takip edilecek şimdi yatıyorum. 😔🤲🌸 Allahım sınamasın evlatlarımızla inşallah yolunda gider herşey
iremgun Ayra 26 haftalık doğdu bir akrabımızın kızı şu an 4.4 yaşında😊 inşallah bebeğiniz sağlıkla çıkacak inşallah 🍀🍀🤲
Ayra iremgun inşallah canım rabbiö benim kızıma da kızım gibi olan bütün bebeklere şifa versin dua edin kızım için Allah rızası için 🙏
iremgun Ayra ettim yine ederim inşallah sağlıkla🍀🤲 inşallah ben de sağlıkla alırım benim de gebeliğim riskli çok iyi anlıyorum seni. İçini ferah tut inşallah sağlıkla çıkacak🌸
Ayra iremgun amin canım allah razı olsun Allah kabul etsinn Rabbım sana da bebeğine de şifa versn vakti zamanın da sağlıkla kucağına almayı nasp etsin 🙏
Nlfrylmz Ayra benim bir arkadaşımın 24 haftalık doğdu ikizleri 700 gram falandilar. Şuan gayet sağlıklılar. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ayra Nlfrylmz amin canım inşallah benm yavrumda sağlıkla çıkar o küvezden🙏 duanızı eksik etmeyin Allah rızası için
Nlfrylmz Ayra eksik edermiyiz hiç. Şu güzel günde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah da hemencecik kavuş yavruna. 💞 İçinizi ferah tutun kendinizi toparlamaya çalışın daha sonrasında ufaklık sizi yorucak:)
rmeysaa12 Bu güzel, Mübarek günün hürmetine Rabbim bebişini sana bağışlasın inşAllah🤲 Evine gelirde, o cennet kokusu evinin heryerine yayılır inşAllah 🤲☺️
Ayra rmeysaa12 amin canım allah razı olsun rabbim bütün bebeklefe şifa versin 🙏 gelsin de uykısuz gecelere de razıyım