-MinikMucizem- canım benim doktorum çok takıntılı ben ona bir sürü firma söyledim her yere güvenemeyiz dedi genoksu öyle seçtik çünkü yanında 70 hastalığa da bakıyorlarmış diye seçti. Artık hiçbir firma yurtdışına göndermiyor ayrıca tüm alet edevat Türkiye’de de mevcutmuş eskiden yurtdışına gidiyormuş. Sen yine araştır içine sineni seç derim doktorunun da fikrini alıp.

-MinikMucizem- ben de genoksa 3000 yaptırdım sonuç 10.günde geldi diyorlar zaten 10 günde gelir diye geç gelenlerin kanında dnaya ulaşamadıkları içindir bir de erken haftalarda yeterli DNA olmayabiliyor 16.dan sonra daha iyi sonuç veriyor sanırım öyle demişti yetkili

-MinikMucizem- 9 günde geldi ama 10 gün diyorlar erken gelirse haber veriyorlar. Ben memorial takipliyim doktorum iki firma önerdi. Bu firma aynı fiyata daha çok hastalık taradığı için bu firmayla çalıştık. Özlem hanım : 0535 659 32 62 . Bu numarayı Özlem hanımdan izin alarak paylaşıyorum yanlış anlaşılma olmasın :)

Eelcinn bende memorial şişliye gidiyorum 4700 lira fiyat verdiler kendi hastanede yapıyolarmış başka firmaylamı çalışıyolar acaba

Suheyla83 ben bankodaki kıza olayı anlamayıp elimdeki firma broşürlerini vermiştim kız demişti ki biz bir kısmını yapabiliyoruz bu testlerin onların fiyatını verelim. Ben istemedim sonra olayı anladım elimdeki broşürler farklı firmalarınmış 😅 ben ikili test yerine tercih etmiştim nifty testi belki sizin doktorunuzun istediği başka bir testtir ve yapılıyordur bilemedim.

Suheyla83 bebeğin dna sını tarıyorlar. Farklı farklı anomaliler var down sendorumu dışında. Hepisini Türkiye de yapamıyorlar diye biliyorum ama yanlış yönlendirmiş olmayayım.

Eelcinn herhalde devlet hastanesindede bütün taramakarı yapıyorlardır

kucuktospam barkod yeni yaptıranların sonucunu mu gösteriyor ben daha yaptırmıştım girdim çıkmadı da sizin çıkıyor mu

-MinikMucizem- ben 1 ay önce genoks ta yaptırmıştım Dr umun yönlendirmesiyle. 3 bin lira ödedik. Sonucu 15 gün sonra aldık. 10 iş günü geçmeli. Sonuçlar eskisi gibi Amerika ya gitmiyor. Ankara daki bir laboratuvar a gidiyor