Hamileadayibiranne 12+1 kız demişti 15+1 erkek haftaya gidicez bakalım 18 haftalık oluyoruz inşallah bu sefer saklanmaz 🙈🤣
Gamze_Turan Bende 12+3 de erkek gibi dedi 15. Haftada gittim kesin erkek dedi 🥰 ben kız diyordum hep ama yanlış hissetmişim o kadar emindim kız ismi de bulmuştum şimdi erkek ismi arıyoruz ama çok zorlanıyoruz 😄
aytn123 Gamze_Turan 😅😅 bazen hisler de doğru çıkmıyor sanırım istediğiniz şeyi hissediyoruz 😅 sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰
aytn123 DenizSayer DenizSayer hayırlısı olsun inşallah böyle şeyler olunca insanin kafası karışıyor. Bizede 12 de %85 kız dedi 18 de gel dedi işte bu hafta gidicem inşallah
Gamze_Turan aytn123 evet zaten kim sorar sa kız diyorum eminim diyor sen istiyorsun ondan 🤣 ilk olduğu için hiç fark etmiyor 🥰 ilk olmasa da sağlıklı olsun başka bir şey istemiyor İnsan 🤲🏻
aytn123 Gamze_Turan öyle tabi ki rabbim sağlıklı versin önemlisi o ama işte insanoğlu kendin de ne yoksa onu istiyor bizim ikinci bebeğimiz ❤
aytn123 bademsekeri42 inşallah 🥰 allah hakkımızda hayırlısını versin öğrenince buraya yazın lütfen 🥰🥰🥰