aytn123 asyahumam inşallah bi oğlum var çok şükür birde kızım olursa inşallah sağlıklı sıhhatli tabi 🥰
Ravzamuhammed Nur000 ben devlette 15 haftada öğrendim erkek oldğnu. Devletin adı çkmş derler ya normalde söylemiyor diyolsr ilk defa gittim devlete söyledi kesn falan dedi bide başka doktora da gidince ilk defa değişirmi diye düşnym eşim inanmıyo
Nur000 Ravzamuhammed ozelde erkek dediler 16 ya kadar sonra farkli bi ozele gittim orda kiz dedi cok sasirdim sonra devlete gittim oda kesin kiz dedi öyle inandim 😊 bence sende farkli bi doktora daha git eger oda ayni cinsiyeti soylerse icinde suphe kalmaz.
Ravzamuhammed Nur000 eşmde diyo git başka doktora bakalm giderm belki bide daha hissetmiyorum korkuyormda
Nur000 Ravzamuhammed bende 20 haftaligim yeni yeni hareketlerini hissetmeye basladim sıkma canini yakinda hissedersin
DenizSayer aytn123 net değil 12 erkek denildi 16 kız diyoruz dedi farklı doktor en iyisi detaylı beklemek dedim bende ama kıza baya alıştım şu an asel mira 🌸👼🏻 Adını bile verdik doktorlar böyle kız erkek kız diye yanılmasalar keşke insan alışıyor cinsiyetine senin neyin oluyor canım
aytn123 DenizSayer DenizSayer hayırlısı olsun inşallah böyle şeyler olunca insanin kafası karışıyor. Bizede 12 de %85 kız dedi 18 de gel dedi işte bu hafta gidicem inşallah
Hamileadayibiranne 12+1 kız demişti 15+1 erkek haftaya gidicez bakalım 18 haftalık oluyoruz inşallah bu sefer saklanmaz 🙈🤣
Gamze_Turan Bende 12+3 de erkek gibi dedi 15. Haftada gittim kesin erkek dedi 🥰 ben kız diyordum hep ama yanlış hissetmişim o kadar emindim kız ismi de bulmuştum şimdi erkek ismi arıyoruz ama çok zorlanıyoruz 😄
aytn123 Gamze_Turan 😅😅 bazen hisler de doğru çıkmıyor sanırım istediğiniz şeyi hissediyoruz 😅 sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰