aytn123 asyahumam evet doğru yanılma da olabiliyor 🥰😅 ama olay kötü olmuş insan şok olur öyle bi durumda 😅😅😅
asyahumam aytn123 evet sorma canım ama benim doktorumun dediği doğrudur muhtemelen yine de iki haftaya kesinleşir 😂
aytn123 asyahumam inşallah 🥰 doktorunuz öyle dediyse bence değişmez yani. Bizde bu hafta öğrenicez bakalım ilk dediği gibi kız mı 🥰😅
aytn123 asyahumam inşallah bi oğlum var çok şükür birde kızım olursa inşallah sağlıklı sıhhatli tabi 🥰
Ravzamuhammed Nur000 ben devlette 15 haftada öğrendim erkek oldğnu. Devletin adı çkmş derler ya normalde söylemiyor diyolsr ilk defa gittim devlete söyledi kesn falan dedi bide başka doktora da gidince ilk defa değişirmi diye düşnym eşim inanmıyo
Nur000 Ravzamuhammed ozelde erkek dediler 16 ya kadar sonra farkli bi ozele gittim orda kiz dedi cok sasirdim sonra devlete gittim oda kesin kiz dedi öyle inandim 😊 bence sende farkli bi doktora daha git eger oda ayni cinsiyeti soylerse icinde suphe kalmaz.
Ravzamuhammed Nur000 eşmde diyo git başka doktora bakalm giderm belki bide daha hissetmiyorum korkuyormda