Sumisalii Neslihnss iki kiximdan donra bi oglum olsun cok istiyordum peygamber efendimizin ismini koyucam yaninada muhammet talha istiyirdum ama nasip kismet olmadi kizim olucak buğlem su ceylin ela yada yusra kararsizim
biyologelif Yüsra Yade ❤️❤️Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Hayatımız kolay,anılarımız çok olsun
ayseaselbebegim Kız olursa hüma koymayı düşünüyorum ama yanına bir isim daha olabilir onu daha bulamadık yada tek mi olsa bilemedim erkek de işte Çınar Efe kayınpederimin ismi Çınar bende yanına Efe koymayı istiyorum ilk kızımın ismi de Asel bu arada
Meliskocamann Neslihnss 9 aylık oğlum var Ali Hamza ismi şimdi kızım olacak Hatice Azra koyacağız inşAllah
Semiraa Neslihnss şuan 14+5 oldu cinsiyetini öğrenmemize az kaldı, kız olursa ravza erkek olursa yiğit düşünüyoruz.
Gulsah54 Neslihnss iki.oglumdan sonra kizima hamileyim mustafa emir ali.erdem kizima da eslem koymayi dusunuyoruz herhangi bir hikayesi yok uyumlu oldugu icin esimin tercihi
merdumgiriz9 Bir kızım var adı Sahra Nil , şimdi bir kızım olacak. Onu da mavi yada masal koymayı düşünüyoruz 💘
Nazlininbebegi Neslihnss oğlumun adı ayaz.ikinciye hamileyim cinsiyetim belli değil ama kız hissediyorum ayza düşünüyorum kızım olursa
sophia Nazlininbebegi ayzanin anlami kadinlarin dogumunu zorlastiran kotu bir melek demekmis. Karar senin tabi:)
Zynpozen Neslihnss banada doktorum tahmin olarak erkek dedi eger nasip olursa oğlumun ismini göktuğ koyucaz eşimle cok seviyoruz o ismi bakalım 😊
sophia birtriptanesi burada gordugum en ozgun isimler. Moda diye koyulan anlamsiz isimlerden degiller. Ekin de yekta da behcet de cok guzel🤍
Serap_ahmet 6 aylık gebeyim ama göstermediği için bilmiyorum cinsiyetini kız olursa Nisa erkek olursa Umut koyacağız eşimle😇🥰