ebruusarii Kız olursa Alâ 🌸 Erkek olursa Asil Aslan 🦁 bakalım öğrenmeye 2 haftacık kaldı umarım gösterir🥰🥰
Nrcimu Ali Âgâh koyacağız. Babası Şahsiyet dizisinde duymuş Âgâh ismini beğenmiş, ben de Hazreti Ali’nin ismini koyalım deyince Ali Âgâh oldu. 😊 Âgâh haberdar, bilgili, bilinçli anlamlarına geliyor Farsça.
Puffymom Neslihnss Ege olacak inşallah. 28. Haftadayız👶🏻 Balayından sonra bir de Ege Kıyılarını gezelim demiştik. güzel anlar yaşamıştık . O sebeple ve anlamını da beğendiğimiz için bu ismi düşündük. Ayrıca isimde noktalı harfler olmasını istemedik yurtdışına çıktığında sorun olmasın diye😊
Gozdealpu Oğlumun adı Alp. Eşim sevgiliyken oğlum olursa Alp koymak istiyorum diyordu. Güzel isim olduğu için kabul ettim. Eşim 2 isim sevmiyor. İkizlere de kızıma Neris, oğlum için de dün eşime Pars nasıl dedim çok beğendi. Şimdilik Pars diyeceğiz bakalım.
Kbracan Cinsiyetimiz henüz belli değil ama kız olursa MİHRAN düşünüyoruz eşimle sevgiliylen hayalimizdi erkek olursa da YUSUFHAN düşünüyoruz Yusuf eşimin dedesinin ismi çok istiyordu hanı da mihrana uyması için seçtik 🤗bizim hikayemizde bu ☺️Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
Elifdnmz_ Neslihnss daha cinsiyetimiz belli değil ama doğubey düşündük erkek olursa kız için daha bulamadık😍
SinemAncn Neslihnss Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün isimleri belirlemiştim Erkek olur isa Ağah Mustafa Kız olursa Arya Gizem koyacağız dedim Arya Gizem geliyor 🤗Arya hoşuma gitti Gizem de Annem yaşasaydı Gizem koymak isterdi kız kardeşim doğduğu zaman ona evde 1 hafta Gizem demiş babam gidip Merve koymuş o yüzden Gizemide koyuyoruz ve Sinem-Gizem baya uyumlu oluyor anne kız uyumu sağladık 👑