SineMirayAksoyeri Muside içemedim gitti bu ilaçı midemi bulandırıyor kusturuyor doktora dedim ferrium ilacı kullanıorm decavit. Kullanmıyorm
ozge51 Sumeyyye Evet canım siyah renge dönüşüyor ama onun Demir ilacından kaynaklandığını söylüyor doktorlar 🙈
Nazada Muside canım bende tüp bebekle hamile kaldım. 6 haftalık şuan. Tedaviden 1 ay önce başladım hiçbir şikayetim olmadı. Hatta folik asit başlamadılar Decavit yeterliymiş. Birde sağlık ocakları bu ilacı ücretsiz veriyomuş galiba. Banada görümcem söyledi ama gidip almadım. tüp bebek olunca herşeyi ücretli aldım malesef:(
Nazada Sumeyyye şuan sen söyleyince farkettim benimde öyle bende başka hastalığım var diye korkuyodum saol valla beni de aydınlattın:)
Emre Muside bir ayda dört kilo yaptı bana bıraktım ama arkadaşıma hiç kilo yapmadı. Kişiden kişiye değişiyor bence
belizdoruk Muside öf öf ben kullandım 1 ayda 4 kilo aldım doktorum hemen kesti aşırı yorgunluk ve baş ağrısı yapıyordu attığım gunlerde evde uyuyordum
Melikeb19 Muside internetteki yan etkilerin hepsini yaşasak ilaç falan kullanamayız kiiiiii, bende o zamanlardan beri kullanıyorum hemen hemen bir sıkıntım olmadı ama herkeste bir olmaz tabiiii, senin de olmaz inşallahhh🌹
Seftali @Muside 19. haftadan beri kullanıyorum sabah içtiğimde midem bulanıyordu gece iç dedi doktorum 35. haftaya geldim ve gece içtiğim sürece bir sorun yaşamadım.
TubaTuana Muside 14. Haftamdan beri bende kullanıyorum hatta ondan hariç demir ilacı ve d3 vitamini de verdi doktorum 35 haftalik hamileyim hiçbir yan etki olmadı çok şükür.
aesma Muside 12. Haftamdan beri kullanıyorum. 28. Haftalığım doğuma kadar kullan dedi doktorum 😊 bana yan etki yapmadı
SelinUzun Muside evet kullanıyorum canım dediğin belirtiler ara ara bende de oluyo ilacı kullanmaya başladığımdan beri hemen hemen acaba gerçekten ilaçtan mı kaynaklanıyo 3. Kutuma geçtim hatta