Muside Kızlar merhaba 19+1 günlük hamileyim doktor bugün vitamin ilacı yazdı internette araştırdığıma göre kilo kusma baş dönmesi baş ağrısı yapıyormuş aranızda kullanan varmı.
Zuve Muside çoğu kişi kullanıyor bende hiç bir yan etkisi yok :) akşam içiyorum aç likve tokluk arasında 3 kutuya gectim
Aygulyukselaydemir Muside bende kullanıyorum bi yan etki görmedim ayrıca sağlık ocakları ücretsizde veriyor ellerinde oluyor çünkü ayrıca multivitamin 13.haftada başladım kullanmaya 19.hafta geç bile vermişler
sedaaa Muside 34.haftamdayım canım kullanıyorum bende bebek için vitamin kiloda aldırmıyor mutlaka kullanmalısın
ozge51 Bende kullanıyorum 31.haftadayım bi sıkıntım yok çok şükür doktorum doğum yapana kadar kullanmam gerektiğini söyledi
Muside Aygulyukselaydemir doktora geç gittiğim için geç verdi benden kaynaklı oldu. Özele gidiyorum 25 TL ye eczaneden aldım 😕
Muside Bende başlayayım o zaman bakalım bende ne etki gösterecek. Zaten kusmam yeni geçti inşallah tekrar başlamaz 😊
Aygulyukselaydemir Muside ayrıca tok karına içmelisin eğer aç içersen mide bulantısı yapar vitaminler aç içilmiyor
Minnakkkk elifnurr benım gibi birisi daha 🙈🙈 cok büyük olduğu ıcın ıcemıyorum ben çıkartıyorum dırek ne yapıcam bılmıyrm 18.haftamdyım hala ıcemıyorum
HulyaKrg Bnde kullaniyorum bende mide bulantisi yapio folbiol da yapiodu o yuzden ikisinide gece saati kurup iciyorm..
arzuu3469 Ben eskiden kullandigimda kusma yapiodu 24.haftadan sonra basladim yapmiyo suan 28.haftadayim iki gu de bi kullaniyorum
Sumeyyye Kızlar bende yeni başladım decavit e bişey sorucam utanıyorum kusura bakmayın ama dışkınızın renginde koyulaşma oldumu ilaçtan mı aceba 🙈🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ozge51 Sumeyyye Evet canım siyah renge dönüşüyor ama onun Demir ilacından kaynaklandığını söylüyor doktorlar 🙈
Nazada Sumeyyye şuan sen söyleyince farkettim benimde öyle bende başka hastalığım var diye korkuyodum saol valla beni de aydınlattın:)