Cansel-salva Bende 5 haftalık hamileyim iştahım çok açıldı çok şükür mide bulantısı kusma daha olmadı inşaAllah olmaz🥰
Aysun1983 Yagmurum2 geçmiyor cnm haklısın bende de çok oldu düşük ama bu sefer çok pozitifim 6. Aydan sonra biraz rahatladım 🥰
Yagmurum2 Aysun1983 rabbim hic birimize bidaha yasatmasin rabbim hepimize guzel bi hamilelik ve dogum nasip etsin canm
Fatma7666 Yagmurum2 İnşallah canım inşallah hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum artık çok zorlandım çok 🥺🥺
Yagmurum2 Aida14 hersey yolunda gitsin de kusma mide bulantisi olsada olur olmasada yeterki saglikla sihhtle vakti zmaninda hepimize rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
demet2020 Yagmurum2 maşallah diyelim, ne güzel işte. Ben ilk üç ay 7 kilo vermiştim bulantıdan. Her hamilelik birbirinden farklı. Umarım hep böyle devam eder gebelik süreciniz, sağlıkla kilo alın inşallah 🙏🏻
Yagmurum2 esderler_ hamilelikte dusunceler endişeler hep ayni iyi düşünelim hersey cok guzel olur rabbimin izniyle
[silindi] 5 haftalikti başladı 12 oldu daha sabah ve aksamları yokluyor daha tam geçmiş deil.bekliyorum bakalım