Fatma7666 Yagmurum2 İnşallah canım inşallah hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum artık çok zorlandım çok 🥺🥺
Yagmurum2 Aida14 hersey yolunda gitsin de kusma mide bulantisi olsada olur olmasada yeterki saglikla sihhtle vakti zmaninda hepimize rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Cansel-salva Bende 5 haftalık hamileyim iştahım çok açıldı çok şükür mide bulantısı kusma daha olmadı inşaAllah olmaz🥰
Aysun1983 Yagmurum2 geçmiyor cnm haklısın bende de çok oldu düşük ama bu sefer çok pozitifim 6. Aydan sonra biraz rahatladım 🥰
Yagmurum2 Aysun1983 rabbim hic birimize bidaha yasatmasin rabbim hepimize guzel bi hamilelik ve dogum nasip etsin canm
demet2020 Yagmurum2 maşallah diyelim, ne güzel işte. Ben ilk üç ay 7 kilo vermiştim bulantıdan. Her hamilelik birbirinden farklı. Umarım hep böyle devam eder gebelik süreciniz, sağlıkla kilo alın inşallah 🙏🏻
Yagmurum2 esderler_ hamilelikte dusunceler endişeler hep ayni iyi düşünelim hersey cok guzel olur rabbimin izniyle
[silindi] 5 haftalikti başladı 12 oldu daha sabah ve aksamları yokluyor daha tam geçmiş deil.bekliyorum bakalım