25~26~27 haftalıklar buyrun sohbete😍
mavis24 kesinlikle doktorum enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyonla alakası yok assagiyi seviyorlar galina
Arifcaninannesi yukarıyı sevseler daha iyi olacak 😂
Merhaba, 25+ dayim bende, son bir haftadir kalça ağrısından muzdaribim:( yürürken özellikle çok zorluyor var mi başka yaşayan merak ettim?
mavis24 ah geçmiyor ki her ay idrar tahlili veriyorum 2 kutu antibiyotik fitil veriyor kullanınca azalıyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor doktor sirkeli suya otur hafta da 2 kez dedi hatta yapabilirsen suya yoğurt yada kefir kat öyle bekle dedi ben bunu yapmadım ama sirkeli suya oturuyorum bol su diyorlar ama ne kadar icsem de geçmiyor
momsboys bebisiniz erkek mi :)
momsboys 27+1 oldu kızım😊😊 şükür herhanhi bir sıkıntımız yok ama bu ara gece uyumuyoruz artık🙈 hic durmadan gece olunca kıpırdamaya başlıyor miniğim😍 hazırlıklar ufak tefek seyler kaldı kıyafetleri tamam sayılır bakım malzemeleri banyo malzemeleri vs onları alıcam.. önümüzdeki ay alırım die düşünüyorum tek seferde halledicem onları😊 sağlıkla gelsinler minnoşlarımız😍
momsboys Çok şükür hareket agrı konusunda hiçbir sıkıntımız yok 26+0 sadece 50mg şeker yüklememde açlık 90 tokluk 143 çıktı doktorum sınırda tatlı ve hamur işini hayatınızdan çıkarın dediğinden beri kendime bi kısıtlaama koydum tek rahatsız olduğum bu🤤Üstelik kilo alımım sadece 3 kilo olmasına rağmen diyete soktum kendimi,zorluyor biraz:(