• Gebelik
  • 25~26~27 haftalıklar buyrun sohbete😍

evlat_ valla o kıyafet yıkama işiini bende düşündüm ama erken ya mayısta yıkarım annem ütüler

momsboys evet bende düşünüyorum ama erken onu da biliyorum hayırlısıyla bi 30 olalım bakalım

momsboys 26+6 olduk ilk gebeliğim özellikle geceleri alt bacaklarımın arka kısımlarına ağrı giriyo hani bi tabir vardır ya damarlar üst üste biniyor diye işte öyle oluyor gece uyumak istemiyorum 🥺

Melmur gerççekten de durumumuz aynısmıs ya biraz yürüyünce ağrım başlıyo benimde 🤦‍♀️ mecbur, yapcak bişiy yok Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım yavrumuza 🤷‍♀️

Yasimen bende agrı pek olmuyor belim dısında daha cok mide sorunları yaşıyorum

Merhaba, 25+ dayim bende, son bir haftadir kalça ağrısından muzdaribim:( yürürken özellikle çok zorluyor var mi başka yaşayan merak ettim?

mavis24 ah geçmiyor ki her ay idrar tahlili veriyorum 2 kutu antibiyotik fitil veriyor kullanınca azalıyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor doktor sirkeli suya otur hafta da 2 kez dedi hatta yapabilirsen suya yoğurt yada kefir kat öyle bekle dedi ben bunu yapmadım ama sirkeli suya oturuyorum bol su diyorlar ama ne kadar icsem de geçmiyor

Cemrea bende de var kaldiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyo sanırım bol bol yoğurt ve maden suyu içmeye çalışıyorum ama

rukiyyee aynı tarihlerde doğumlarımız heralde 26+1olduk benim bir kızım bir oğlum var ikinci oğlum geliyor kısmetse bizim arada15yıl olunca ilk gibi heveslendik hepimiz ayrı ayrı heyacanlıyız abisi ablası ben ve babamız çok şükür

momsboys 27+1 oldu kızım😊😊 şükür herhanhi bir sıkıntımız yok ama bu ara gece uyumuyoruz artık🙈 hic durmadan gece olunca kıpırdamaya başlıyor miniğim😍 hazırlıklar ufak tefek seyler kaldı kıyafetleri tamam sayılır bakım malzemeleri banyo malzemeleri vs onları alıcam.. önümüzdeki ay alırım die düşünüyorum tek seferde halledicem onları😊 sağlıkla gelsinler minnoşlarımız😍

momsboys Çok şükür hareket agrı konusunda hiçbir sıkıntımız yok 26+0 sadece 50mg şeker yüklememde açlık 90 tokluk 143 çıktı doktorum sınırda tatlı ve hamur işini hayatınızdan çıkarın dediğinden beri kendime bi kısıtlaama koydum tek rahatsız olduğum bu🤤Üstelik kilo alımım sadece 3 kilo olmasına rağmen diyete soktum kendimi,zorluyor biraz:(

Srcozlm17 benim ikinci gebeliğim ve tam 28 haftalık olduk çok şükür 🙏sizin gibi aynı şikayetleri yaşıyorum malesef

D-uysal bende suya vurdum kendimi sirkeyle yıkanıyorum arada bakterileri öldürüyo ama nafile yani ki bendeki enfeksiyon az olduğu halde böyle mahvediyor beni ilerledikçe düşünemiyorum bebeğe zararı olmasa hadi neyse çekmeye razıyım ama bebeğede zarar valla Allah yardım etsin bize çok zor